[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (71) 富士冇用家 1001冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你睇下佢啲相問題出響邊先

始終支鏡光圈細, 我諗最大機會都係手震 / 快門唔夠快令到相中人郁動左
前者可以考慮下落支單腳企穩啲, 後者響唔換鏡之下唯有推高iso
50230我連影風景陰天少少都覺得對焦慢...追星影event應該會用到燥
水貨去邊間買好啲?
寶寶寶寶得唔得
xs10睇耐左其實都ok,佢個樣都有少少似Olympus OM-D E-M1同再早期啲minolta相機
又幾似
其實不嬲都唔同意d人話佢個樣柒
只係唔鍾意個轉盤
有支xf35mmf2想放,有冇巴打有興趣?
有意就番TG啦
我部xt4+23.4都係係寶寶寶寶買
個人覺得ok,比你開箱check左機身冇問題先收錢試機
多人等仲有梳化坐
不過有fd去過話態度差,我去過兩三次都正常
有次幫fd留左支canon行貨鏡,去到話同事睇錯左得返水貨都係咁同我講唔好意思

好過星際d鋪唔想做你生意咁
琴日啱啱買完…哭了
50f2行
23f2 水
35.4 行
想放,有意留tg
全部新淨靚仔

因為出左x100v, 想放哂啲定焦鏡
想了解頭兩支價錢, Thanks

https://t.me/SS923
琴日拎出來影相
有個叔叔以為係菲林機
你真係聽我講用x100v限制自己?一機連鏡重新體驗攝影?

留番支35 等xpro4用呀嘛
XF50mm F2: 銀色?
留返1856,50230,1024 xt4 用
黑色
黑色
1855 先岩
打耐打錯

1855同35f2有少少想賣一支走
50f2 行 $2500 跟Hoya uv filter
35.4 行 $2900 跟Hoya uv filter
有興趣留tg
Fujifilm XF50mm F2 $2500 跟Hoya UV Filter: 請問是否銀色?
黑呀
我就係由Sony 轉黎富士,初頭想要完汁完味
買完以為會少執下,點知無
頂唔順d 色轉左過黎
部xt 20粒紅色shutter button 唔見咗,請問巴打們有冇得買返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞