STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
我覺得話rebels唔好睇係無大場面睇姐
但係故事結構,角色成長,劇情處理都比clone wars好其實

clone wars當年無啦啦比個Ashoka anakin都比人屌死,完全黑人問號。S4白熱化,劇情上先叫好返啲。
同埋rebels 有陣時真係偏兒童向
但整體來講真係唔差

Btw下一個Po頭除咗CW Rebels整合仲有咩可以加落去
cw成日做機械人大冒險, 又唔好睇又長又悶, 睇chop好過
po頭推薦下starwars書/小說?
同埋想問下早排出嗰套日式格劍睇唔睇得過?
Book of Boba Fett應該整定差唔多
新嗰啲都有整
yes但唔係正傳just for fun
disney配音都好兒童向
i mean 廣東話配音
咁fun唔fun先
睇chopper都好過睇jar jar 擔正嘅集數
fun
我覺得chopper搞笑過r2d2
因為有r2d2就有c3poc3po真心好煩膠
話時話套droid story 冇左回事
上年公布嗰啲有一半都冇咗影
Patty Jenkins又傳緊同lucasfilm反面
rangers of new republic 應該冇啦
想問下rebels個大判官以前係jedi order
點解佢會fall into dark side嘅?
lucasfilm真係亂到傻
D+ day啲預告好似話最後一刻先決定抽起晒
我可以努力一下TCW
跟返Andrew巴 #943個格式點評
再梳返幾條劇情線出嚟
換左主席應該會好好多
佢份約去到幾時
可以唔使諗
好似今個月先續多咗三年
辛苦晒
暫時我加咗Andrew巴打好咗嗰啲係po頭先
之後如果你哋有更新我再置頂
新po
STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 8
https://lih.kg/2784098
印象中未解
利申:無睇vader漫畫
oh shit還我大隻妹呀屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞