STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
睇前傳覺得佢老豆好抵死走去挑jedi機比人斬甩頭

然後又覺得個𡃁仔抵死自細無爸爸 果陣覺得如果你老豆唔係搞咁多野懶醒咁挑人機咪唔會搞成咁

個仔唔怪自己老豆弱智不突止仲遷怒Jedi覺得佢唔抵可憐
係個back story後面寫到佢咁但係ep5係型,而家觀望佢12月套book of boba fett睇下佢有幾bad ass

但係明明mando咁有人情味
下個post頭係唔係要整理下disney+嘅star wars
youtube有原版(Vol 1+2)同埋fansmade canon edit
全長約兩個鐘,補完早期Anakin出師,介紹Ventress、Grievous等反派,再加其他Jedi,最後連落EP 3開頭綁架議長
複製人形象同3D版唔同,少說話多做事
有興趣時間可以撈汁睇埋
支持
可以集思廣益推介tcw/rebels重點集數,方便新人

再加埋EU推介
盲俠慳蘇奴
話晒都喺佔地理優勢情況下同Obi Wan 打平手
Obi Wan : 我有high ground佢死左啦
有冇人可以幫手
Child Boba: shoot him!!

演boba條𡃁仔個死人樣眼超超好想煎佢幾巴
把壓縮沙聲好難聽
睇完mandalorian 想買下啲週邊
除咗hot toys 仲有咩地方搵到
支持 可唔可以出左tcw先
呢兩套揀精華都有難度
好多時都飛住睇唔記得晒
就係咁先覺得佢好抵死
6” Hasbro black series, Bandai SHF
先推timeline
rebels反而易記啲
Rebels反而我都有啲印象
但CW無睇開 感覺好多野睇 咩father and son嗰啲
有vader=要睇
終於睇埋S6
Dooku其實幾勁,
同一時間對住mastery form V嘅Ani同
mastery form III嘅Obi wan
俾人前後夾都冇事
Fives個幾集, General Pong,Kit Fisto對Grievous
開頭Domino squad都好睇呀
其實clone wars 同 rebels 最大分野係,post-disney對星戰觀同pre-disney星戰觀嘅詮釋
我睇完第一集,覺得仲悶過456,係咪我問題
不是
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞