STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
S1-5真係可以瞓住睇
重未的起心肝開始睇
你依家咁講更加唔想睇住
快睇
我season6 停咗未得閒睇返,11月應該會睇埋佢
睇咗啲單元簡介先決定睇邊集
好耐之前睇billbill有分時序
睇左幾集就無睇 依家好似搵唔番依個合集
因為聽人講anakin入魔描述會多好多
睇ep6覺得有d兒戲

見到呢幾件啲集數可以飛
Oh shit here we go again
Padme C3PO jarjard集數真係無聊到嘔 相反用rex echo fives 依d複制人做主角既集數 反而好睇好睇
溫馨提示 有darth maul d集數記得睇哂
乜都做唔到淨係識同你講忍耐
新增

繼續不定期更新

仲有隻白仔不過未知點加入去好
如果主要想睇入魔嘅話,S3 Mortis Arc, S4 Obi-wan's Undercover, S5 Ahsoka Framing Arc, S7 Bad Batch Arc 都係較為睇到 Anakin Dark Side 一面嘅集數

其他私心介紹嘅有 S2 Clones Cadets Arc, Maul Arc, Nightsisiter Arc, 兩個 Mandalore Arc, Origin of Order 66, Umbara Arc
S7 大結局嘅 Siege of Mandalore 係必睇 ,為成個 Clone Wars 收個靚尾
Bad Batch = CW S8
我係講緊 S7 頭幾集, Bad Batch 聯同 rex Jessie 救 Echo 嗰個 arc,唔係新嗰套 BB
多謝介紹
我留意下
如果唔睇足曬(即係唔睇你地上面講padme嗰啲集數)
影響大唔大
一定會,因為有幾個微不足道嘅 arc 係 Anakin 因為 padme 畀其他政客調戲所以嬲嬲豬而同嗰啲人大打出手
依個我喺youtube睇過
扣喉ah ma
好唔友善,唔係有Padmé 我都頂唔緊
darth plagius 展示實力你點可以飛
我愛Padmé
我笑咗出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞