STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
琴日已狗衝
等10號有折
Star Wars: @TheBadBatch will return for a second season in 2022. Prepare for the two part finale of season one starting tomorrow, only on @DisneyPlus. #TheBadBatch 
聽日就完season 1?
S1係16定18集
聽日ep15
s1係16集
仲有S2
聽完今集
只可以話sad
空無一人Kamino
Clone wars 時期kamiano 一直都好多人 最後個到 見證住複製人時代正式落幕好鬼sadcrosshair個話自己無晶片似佢鳩up 個頭都無remove 晶片d疤痕
Kamino 滅咗城即係意味住 Starkiller 2.0 唔會再出現

starkiller嗰本名Galen比rogue one偷埋
依條友唔出好過出雖然當年都迷佢
點解
star wars入面比佢更op或者更中二病嘅大有人在啦
比你劇透咗
好似唔記得咗Captain Howzer
Where is Howzer? Is he safe? Is he alright?
Kamino Uprising係咪都唔會出現
新正史收斂曬 特別係佢嘅最大敵人vader

Vader喺舊正史EP4都去緊全盛時期 你睇下新正史成個傻仔咁款比人撚狗咁撚

如果你要計新正史比佢OP嘅話 有嘅
EP5 vader+EP9 白仔

同樣一個動作 starkiller做嘅話吃力好多
依家黎講新正史vader>舊正史vader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞