STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
寫luke由壯年變廢老
其實睇故事結構rebels好過clone wars
clone wars頭幾季太亂但係visual救得返

rebels s1 到 s4啲角色都成長緊,而家有唔同集數講下mandalore,jedi文化故事性好好多
如果個劇本係咁luke仲接唔接

講起又嬲屌佢老母
早兩日屎忽痕想自虐一下重睇TLJ
痴撚鳩線既劇情同設定
Ruin Johnson 生生世世輪迴做蚛國人

係6inch定3.75inch?
下年Black Series仲會出Clone Commando Boss
6呀!
褲已除!
當一齣電影一口氣睇曬九集,久違嘅耳目一新,星戰原來都可以咁多姿多彩。

自上年十二月,就好期待Visions,十分樂意見到星戰做新嘗試,而且亦希望多啲觀眾可以尊重動畫呢一個藝術形式。各式各樣嘅畫風就好似去咗九個唔同嘅世界,但係storytelling又充滿我哋最熟悉嘅星戰元素。

Visions唔計canon,所以拋開曬所有前設,純粹當好似童話或者畫作咁睇會舒服啲。呢點亦有助新人接觸。希望將來Visions呢條line可以繼續玩落去,畀其他studio甚至乎其他地區嘅動畫人都可以參與。一嚟可以撇開canon嘅掣肘,二嚟可以認識到唔同文化用點嘅眼光去觀察星戰。

最鍾意嘅作品係The Village Bride同TO-B1。

職業病迪士尼你夠膽寫到明「香港」繁中字幕好心就咪錯咁多低級嘢。已經無理terms係咪統一同埋對英不對日,係講緊你中文用字都有錯、又口語書面語兩溝。
好似得Amazon先有pre order
人哋拎黎實戰架嘛
你估好似我哋咁買完放入櫃咩

有少少似marvel嘅what if
人地出去搏,你地放係雪櫃影相
睇完⋯⋯有種講唔出既感覺
唔啱口味
今日secret base咁多人
今日做會員
why?
想睇哂d劇要點?
等disney plus?
哦要買ironman或者血魔
boba fett 同 mandalorian 幾時上?
Book of Boba 12月29上
Mando season 3未知,可能下年
有得拎 captain rex 同 death watch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞