STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

星球大戰
STAR WARS

Clone Wars官方觀看順序
https://www.starwars.com/news/star-wars-the-clone-wars-chronological-episodeorder

The Bad Batch每個禮拜五香港時間15:00係Disney+上映

Star Wars: Visions
September 22 on Disney+
https://youtu.be/b9Gr9gKFxpE

lm
有冇hot toys 玩家分享下相
Ahsoka

Dark Disciple
Chopper
Howzer慘
第廿二章

Vos被困到唔知時間,可能已經過咗幾日、幾個星期、甚至幾個月。天花板嘅燈從始至終都未熄過。食物,就算有,都唔係定時送嚟。機械人全天候監視住,只要一熟睡,就電醒佢。

Vos唔係第一次被折磨。以前佢可以靠原力集中喺自己思想上面,從而減少肉體上嘅痛楚。之不過,以前折磨過佢嘅,一係唔熟悉原力,又或者只係想喺佢身上得到某啲情報。

Dooku兩樣都唔係。
Akar-Deshu跟住Obi-Wan Kenobi行去會議廳。佢靜靜咁跟住Kenobi嘅腳步,Kenobi唞咗啖大氣。

「Desh,」佢細細聲咁講,「你知我唔可以透露任何有關Vos大師或者佢任務嘅內容。」
Ventress企喺Mos Eisley酒吧門口,畀雙眼適應一下Tatooine室內外極大嘅光差。如果唔係無得揀,佢真係完全唔想嚟呢度。
隔離post見到

上個po都未爆
lm
終於推完上個po
最近太忙冇乜點上水

終於肯開一集講返上季結局
第廿三章

時間、痛苦、尖叫、惡夢,Vos已經唔係好分得清楚邊樣打邊樣。佢夢見黑暗、鮮血,對已知嘅危險,夠怕,猜疑出嚟嘅威脅,更惡。

張gif係喺邊度搵
有冇巴打會訂?
個po好靜
我應該訂,本身考慮要唔要Throne,見埋Fennic就唔考慮。
另外Crosshair有版
好似係舊登年代嘅產物

仲有1/1 boba打卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞