STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
連載緊就係 the bad batch
未來一兩年應該會有the mandalorian, Boba Fett套劇
仲以為係友軍
無咗chip點控制
應該係想攞情報,審問佢
入返個咪得囉
應該無咁易
唔係洗咩怕clone會唔夠忠誠
猴活出隻CLONE COMMANDOS配發光頭PLX
第廿九章

Obi-Wan跳去Ventress面前,架起光劍鎖住佢嗰把,兩把劍碰撞,嘶嘶作響。佢將Ventress推後,一路叫住佢個名,但係佢已經咩都聽唔入耳。Ventress跳過Kenobi,喺Vos面前落地。Vos跪咗喺地下,舉高雙手用原力推後Ventress。佢已經虛弱到就連為咗自救嘅一著都只能夠後挫Ventress幾步,亦已足夠畀Kenobi一腳踢向Ventress側邊。佢失平衡一跌,及時翻身面向Kenobi落地。

「點解你咁都唔覺?」Ventress大嗌。佢嘅真誠同埋痛苦真實到Kenobi驟然可憐。

「Ventress,你諗清楚!呢個地方周圍都係黑暗面。Vos而家好辛苦!」

原來佢真人有份拍
十月定九月尾有日系風,vision
hottoys出lukefinally
等普通版算,會員有折起碼平百幾二百
Ht 隻普通版Luke,係唔係十號先比非會員預訂
【預訂詳情】

Secret Base及Echo Base同步接受預訂:
會員優先預訂日:
8月2日 (星期一): 所有 Toy Hunters Secret Base 及 Star Wars Hot Toys Collector Council (只限星球大戰人偶) 會員

公開預訂
8月3日 (星期二)至 8月9日 (星期一)
[因Summer Night Showcase 活動,8月4至7日 Echo Base 的營業時間為12pm 至5pm]
隻Luke 越望越靚
一陣去訂
Same 可惜仲未做到會員
唔要黃豆版算了
仲要有折
屌你Howard bespin呢
r2d2

真rest in piece
動畫重快過隻驚出

睇完FB 留言發現原來ROTJ 同Mando S2 Luke 入面套衫係唔同
ROTJ係 入面係無鈕民國長衫+無袖道袍
皮帶係黑色扣
Mando S2 入面係Jedi和服+無袖道袍
皮帶係白色扣
套衫好似Anakin ROTS

咁要訂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞