仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
Carousell/ amazon jp
旺角果d有人話有但我就唔識
幾得意呀可以煮野食
不過好似無得mix

放低左好耐無玩,岩岩買果一排日日玩
唔知點解最近又多左人玩同搵舊款
果時岩岩出果陣奇趣既價錢
當時好多款都仲好齊
係咪拆左電佢就唔會死?
Btw 兩部都係炒到好貴既機
我勁想買番左邊果兩部
已經無晒
拆電唔會死呀,
不過你插返電時佢會問你要唔要reset定繼續之前既檔
要小心唔好揀錯

meet呢代開始會偶爾重置,
所以當時有好多人觀望唔知買唔買好
又或者繼續玩返mix就算
有d人養到十幾代成部機會自己reset
不過我無中過獎。無呢個情況發生

你錯啦,最貴係p’s系列
出左甘耐都繼續炒緊
炒到成千幾蚊買部二手switch lite都得
曾經有過既機,不過太多玩唔晒,好多都放晒
只有留返舊版sanrio mix機同上面兩部meet機

日本可以連線同特別人物結婚既大機
每個地區都有唔同人物
香港好似無,要專登帶隻蛋去日本交配

偶爾重置
BANDI 咁都FIX唔到

p's 有咩咁特別
日本好正
都唔知幾時先可以飛啦 ...
我係復活節版, 岩岩試左連app無問題....
呢個係幾耐之前
謝謝ching,搵近點執寵物
靚囉,唔記得有6色定8色
我上面張圖藍色有閃石邊果部就係p’s
個心心係芯片,可以換
芯片會有唔同物品比你用黎進化成唔同人物
依家的話就可以用資源機(有紅外線功能既手提電話)取代芯片
而且仲有玩家研究人物改數據比其他人dl有更多玩法
e.g下圖
紅色kitty meet機出果時,
我衝去買時影既
芯片好似有幾十種,慢慢比人破解緊
破解完用資源機入落蛋度就用得
以前除左p’s主機外,芯片一樣炒到好貴
下面係部分芯片會提供到既用具同可以進化成既人物

其實最大唔同係果時d機只可以進化成單一公仔 (固定果個樣)

依家d機係可以雜交進化成獨一無二既公仔(由mix機系列開始,e.g.爆炸頭+蛋黃哥身+皮膚粉紅色之類

去個寶箱裡面揀個玩具,揀第二個選項
咁佢會放個玩具去後花園
之後再禁b , 就會去後花園睇下個玩具有無吸引到寵物
痴線好靚
整到pokemon 好正
突然好想玩sanrio版但amzon成千蚊邊到有得買
想問有冇人有出現過依個橙背景情況
但係去其他地方又變返正常
唔知係咪同佢尋晚訓訓下發惡萬有關

背景對比
你要用吸塵機呀 係物品第三個選擇
橙背景即係唔乾淨
好好笑
唔做家務既後果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞