仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
唔好意思呀
應該唔放啦
放左就起市場收唔返第二隻
唔捨得
你可以去試下收既..
不過呢隻個個都當全家之寶 應該都好難
日拍炒到一萬五yen左右 仲要唔係全新
按呢個他媽哥池市場黎睇只會愈黎愈貴
正常
係meets已知既bug
特別係初代果幾隻款
原來二手都炒到咁貴我去日拍搵吓 唔該晒你
其實建議你買隻平d既meets試下玩先
(如果你入坑想玩meets)
平d既2-300蚊有隻二手架啦
因為你中意果隻實在太貴啦
驚你買左唔岩玩
唔該晒絲打 我都諗住係咁 如果啱玩先再搵部二手fantasy 聽聞開運動場都要3部機
如果你唔介意破壞玩遺傳既驚喜感
你可以google下mymeets呢個軟件
不過限定要用win10,
軟件可以直接執你中意既眼耳口鼻做成人物同你直接結婚
不過就破壞左玩呢個遊戲既感覺囉
甘就唔洗專登買貴價機
不過聽講呢個軟件會做成某d bug
我參考吓 唔該你
好似係三部 要同兩部連
啱啱買咗嚟玩 連咗落手機app
想問吓有冇人成功喺兩個小遊戲攞到1100分佢有飾物送 但我玩咗幾個鐘都攞唔到
樹果個如果你係孖仔/孖女既會易d拎高分
玩多幾次就得

餐廳就救唔到你,我最多都只係拎1050分
上唔到最高分果到
我一陣研究吓孖仔/女 餐廳有一次我差半秒
低分啲嘅獎勵嗰度送嗰個係咪wallpaper嚟 我send咗去部機之後都唔係好覺攞咗啲咩
個仔5歲,想比佢結婚生仔
去遊樂場偶遇到三個女仔
我懷疑佢係花花公子

一開始就揸靚車去兜風

扮放狗溝女係基本啦
無啦啦有隻雀黎送花 睇下個囡囡笑得幾開心

開始熟到可以兩條友去唱k
佢唱i love you時我真係笑左出黎

寄居蟹有咩好驚呀,去行沙灘做護花使者
一路行一路錫
然後太陽睇到眼火爆射到佢地出晒汗
wallpaper你過左落機度都要去商店買,
叫工程佬幫你裝修先換到
餐廳遊戲d人行太慢,我分數永遠上唔到去
player嚟
原來係咁!唔該晒
咁咪永遠開唔到
水朋友一齊玩/上網搵人幫手 我見carousell有post招人開運動場
我係SANRIO版好玩啊
一齊交流下
我測試過唔同手機出餐速度唔同 有啲手機永遠都攞唔到1100 可以攞屋企人啲手機試吓
有技巧既
佢講出想食咩野既同時你跳出主桌面hold住,
即係我用iphone就向上拉起個app但唔係滑走
只係hold住佢起半空,個遊戲會同時間暫停唔讀秒
然後望清楚佢要咩野 即刻放手放返個app落黎
禁落去個食物度
因為你正常咁玩有時會諗一諗就晒左零點幾秒
我係用呢個方法先玩到上千分,
但都上唔到最高分果行
我用an機唔駛cheat可以上1000
iphone唔得 應該係iphone出餐快啲
記得細個去新加玻旅行太悶 啊媽係當地D玩具鋪玩左隻比我玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞