仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
彩mon系列,機裡面有npc可以溝佢結婚生仔
nano有冇得連機玩?
年尾先到貨啊
邊度買到sanrio meets

Nano機最主要係賣crossover
之前出過eva, 蛋黃哥,食鬼,鬼滅等等
nano只係fans向
其實好悶既
真係痾食訓咁玩架咋
有愛先好入nano
單機sosad
Amazon pix 粉機特價 us $39.9,好想入
我都諗緊好唔好買部玩下
玩法好似幾得意
pix觸屏(下面三個鍵)唔靈敏 而且會成日禁錯隔離
如果你玩影相就會勁食電,
可能兩日就無電
價錢合適的話可以一試既..........
但我就養完左第一代就拆電封箱啦

手錶一樣都係觸屏,
但你只要搵到手指推拉技巧就無問題
手錶玩兩日要充一充電,
不過一個鐘頭就會充滿
我試過最多滿電可以頂到三日

價錢ok可以試下衝既
唔岩玩再放二手市場囉
我又黎推下post la
呢排番工忙精神崩緊
隔咗好耐先拎返部機出嚟玩
宜家淨係玩一部

粉紅頭蛋殼溝左kurumi
Kurumi 仲幫我生左對孖女
宜家有kurumi 對耳
對上一代既星星棒
同埋隔左咁多代都依然未甩殻
蛋黃哥既dna 好強大

佢地唔開心時個樣好搞笑
蛋殼裂左耳仔下垂

宜家溝緊XO,好期待下一代變成點

同場加映(圖片from google)
有日行過daiso 買左個耳機殻
好岩放我隻他媽哥池
Size fit又硬淨好岩帶出街唔驚整親刮花
Pix 果三粒掣會唔會禁到絕望
好過你溝唔走個粉紅色頭髮
twins star真係好雷
藍粉兩個頭髮遺傳落黎真係好樣衰
唔會絕望既
你要禁A製 但佢會當左你禁B製咁囉
禁多幾次就得
自己體驗下就會明
我唔會再溝little twins star
我本身對twins star無乜野
但自從玩左呢隻game之後就對佢感到恐懼
Shopping行過櫥窗見到佢地即刻
我應該會掉部機落地
行哂奇趣 信和 現時點都無得賣
咁我會建議你手錶都唔好買
起你習慣用岩既手指力度上下滑畫面以前會成日禁錯選項
你要買邊隻?
其實他媽哥池黎講,
如果你無第一時間起佢出果陣就買,
咁時間耐左之後你只可以去二手市場搵/收
一係就去外國網站搵
(ebay amazon 或其他外國二手網站)
又或者去淘寶(你要預左淘寶個價錢會砍到你一頸血)
又或者唔怕死可以試下大陸閒魚(睇下你好唔好彩遇到誠實賣家)
想要sanrio meets其他meets都可以啦而家
我見carousell有但二手都成900蚊又冇單冇盒冇電
有啲驚比人呃
面交應該無事既
carousell面交試機就無問題
一般都唔會比單你架
電都好少會跟埋比你
有無盒就睇下你介唔介意喇
二手sanrio meets見過最近最平700 無盒
仲要機身既印花有甩

日本二手網見過1500yen比人秒買左 最近兩日既事
日本人大概放7千~9千yen 正常價
但無注意部機靚唔靚仔有無盒

不過香港太小眾
買同賣既人就係得咁多
所以價錢會高企
想問下Sanrio 有冇出英文版

英文版係叫做 on ,好似有兩種花 都幾靚既個外表
我無買on 不過聽其他人講似係閹割版既幻想meets
但唔知道少左d咩野
你可以google研究下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞