仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
我見amazon都係四百中咋,鋪頭就五百頭
等佢地交配下
玩左幾次放棄左
玩落好似無乜可能咁
等我再努力下先...
請問邊度有同幾錢?想買甜品

請問喊到咁係咩意思
唔開心 試下比糖或者去玩遊戲
不過年紀太細未出得去第二個地圖前我會直接餵糖餵到佢開心
食到爛牙再比藥佢食然後再食糖
連app玩遊戲都可以升快樂度
一歲之後可以去其他地圖識朋友一識玩都可以升快樂度
其他地圖即係上app?
唔係
你起隻蛋裡面禁下面第二排咪有一個坐船樣既圖
果個係去其他地圖見其他人物
你要結婚都係去果d地圖搵主機裡面既人物結架
你岩岩新玩要開晒地圖先
你呢個樣應該未一歲,一歲後先可以坐船出去玩
好pro呀你哋咁你哋講嘅所謂場景又係咩嚟係地圖定係?
場景=我講既地圖 混亂左你唔好意思
用返場景呢個詞先岩
平時去場景搵其他人物玩下玩具會加對方好感
等你成年滿三歲就可以同好感高既異性求婚或被求婚
而去同佢地玩玩具你自己既快樂度都會增加,
玩多幾次你滿足左快樂度就唔會喊嫁啦
另外每個場景都有shop賣唔同既玩具同頭飾
你中意既可以買返去幫自己扮靚
你哋點樣攞物品箱我見佢要用GPS
都搜尋唔到附近有禮物
同埋呢係咪冇得淨係過錢返去㗎
一定要連一個物品?
gps果個要起日本先用到
以前可以用fake gps定位起日本搜禮物
但依家用唔用到就唔知啦

我無試過淨拎錢次次都跟物品一齊帶去蛋度
你玩遊戲唔同分數有唔同禮物,
開app起廣場右邊個留言版會有同你講呢期起咩分數會比咩禮物你
你達成左果個分數禮物就會自動去左你box度
可以拎到食物/錢/牆紙/玩具/頭飾
你再自己慢慢傳返去蛋裡面就ok
我仲未拎到一樣物品 洗唔洗set啲咩架
岩岩明明玩一個game都過左個分但物品箱都冇嘢

呢到係咩意思?
唔洗set野架

佢係指定分數
例如:500分既獎勵係30$,而600分既獎勵係棒棒糖
700分係50$
如果你想要棒棒糖就要玩到600-699之間既分數

低於600分就會比30$你,高於699就會變成50$既獎勵
所以要睇住分數黎玩
通常900-1000分好似係牆紙背景,1100分以上係玩具/頭飾
無開app睇唔到準確既,記憶中好似係甘
我再試下先 仲未試到有物品
我想問吓當我冇連接個app之後我一禁落個遊戲中心 佢問我「你想加入這隻他媽mate嗎 」 係咪即係解可以用呢隻虛擬角色玩完賺咗啲遊戲之後再用隻蛋接收返
好開心呀啱啱終於中咗一次物品即刻過返晒啲錢

尋日買完呢個搵唔到
要成人先可以帶裝飾品
呀~~原來係咁
可以
但感覺上用番自己隻蛋, 隻野好感度會上升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞