仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
無,兩種唔同玩法
好大手筆喎
彌補返d童年回憶 仲要買少見少
唔買住啦 玩唔晒
我都有果兩隻巨蛋,但我無開過出黎玩
左邊部學校機唔係好識玩
睇咗學校機說明書
應該都係玩吓嗰六隻小遊戲 再過返d錢去自己部機
有無購買途徑提供, 我見來來去去都係CAROUSELL/AMAZON, 款少又貴到飛起
新品基本上都炒起晒
好似可以收集學生,不過唔知要咩條件
新品炒唔起住
炒緊既係舊款
只要停產個價錢就會升
mix機例外,唔知點解就係得mix個價係正常
我指舊款嗰d全新貨
mix嗰d寵係咪同meets差唔多 冇人揀佢
全新舊款
你呢幾隻算一千內 最親民果種啦
有幾個款就算二 三千一隻全新都會比人秒殺
玩唔起啦上ebay睇嗰d價錢嚇死我
睇下你想搵咩系列
想搵日版既去返日網搵
英文版既去各國ebay搵
再睇下你要全新定可以接受二手 價錢可以差好多
如果要搵某幾隻黑白機全新請準備大量彈藥

carousell你預炒價啦 香港市場細 量少 所以貴
amazon只可以起佢岩岩新出時買得到
賣晒就無,所以最終要睇下你想搵咩款,
pix以下既系列要去二手市場搵架啦
其實mix都好靚架,不過用唔到app既功能
玩法同meets一樣,公仔都差唔多
meets唔知道等app用唔到後會唔會價錢同mix一樣插水定會再升上神臺

ebay想要好價錢要成日去mon住..
拍賣果d我都唔睇,只會睇一口價果種
不過我唔追求舊款全新機..太貴
我都只買價錢合理既二手機
希望美版app唔好咁快停啦...
岩岩先買左sanrio同sweets, 冇得上網結婚少好多樂趣
meets機 大個咗係咪要氹多d
一陣唔理佢就䁥埋喊
上幾代都係一大個就即刻結婚生仔
好少湊大人
Amazon同Carousell都有呀
每個系列都一樣,成年後開心度要升高d先唔會喊
成年前求其升到一半就無事
但成年後起碼要玩到3/4條bar變彩色先唔會喊
想問ching們會唔會開TG交流下呀~
紅版真係難睇到

再買都係執多隻V4算
部藍機真係垃撚圾 完全連唔撚到個app
所以紅屏我當收藏品
聽講要連好多次先連到
不過佢藍牙咁差的話比你連到上去結到婚,
再要傳返隻新交配既蛋落黎唔知又要失敗幾次先傳到
我有兩部藍機, 一部都算易連, 連2,3次到就ok.
有一部就通常要連10次8次...
每次連線都要好有耐性
我仲有部sanrio次次一連就成功, 好爽

新入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞