仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
暫時呢一刻好實
都要用少少力先開到佢出黎
諗住買 meets/on 入坑, 有以下問題, 望賜覆:

1. 有冇話邊到容易買到 (奇趣?) ? 如果好難搵可能都係 Amazon 買英文版算....
2. 見到meets app 好似下年會停運? 到時係咪無得再交配?
3. Pix 版係咪 d 制好難按? 定已經 fix 左?
4. 見到 amazon jp 有白色 smart, 八千幾円預購, 同你哋玩緊嗰款係咪一樣?

謝謝.
奇趣應該全線都無啦
上面班巴絲曾經去奇趣搵過好似當時都無

日版app停,但美版app未話會停
不過只要你有兩部機以上
停唔停都無問題
自己左手同右手 交就得

我個人唔鐘意玩pix
pix直接用mon玩既,無制
唯一個制起機頂 影相用

亞馬遜依家可以預購既係女團粉白色/通販粉/通販綠

pix同smart都係玩育成
meets on mix玩遺傳
完全係唔同既玩法
無啦啦想睇下佢做咩,
禁下部機結果得間空房
結果起廁所玩緊鴨仔

網購完就敲門送貨
叫佢過黎既大頭係粗線條,非常得意!

今朝岩岩成年
呢代去約會一次 拍完拖就會黎屋企求婚
不過我全部殘忍拒絕晒

比多少少細節
呢代訓教時既視角
手拎玩具會上下跟住郁動
落雨地面會有水花
想玩育成又想彩 Mon 係咪得 pix / smart?

Meets 如果得一部又無用 app, 係咪無野玩?
建議唔好買pix
觸屏唔靈敏,
而smart好好多

除左mix meets on 以外其他都係玩育成架
彩mon育成有
id/idl / idl 15週年/ id公主機
4u/4u+
ps
彩6
再向下就係黑白機啦

呢排4u/4u+比人炒起晒,因為多左好多玩家各種自制資源
ps機一直都貴 因為顏值

4u/4u+/ps 都要配合資源機先會更多野玩

id機比較親民,不過可玩性比上面兩部低
idl/idl 15th/ idl公主只係人物變身上有差異,如要收建議一部15th就夠
彩6 有粗線條人物,所以一直受一眾玩家喜愛既一款

4u+

ps

彩6

pix
On / meet 機裡面有廿幾隻npc比你溝
有排玩
4u/4u+短期內會狂升既原因
一班中國玩家突然放出好多限時自製既免費資源
一晚出4-5個限24小時dl既人物同牆紙
因為4u/4u+自由度都幾大,
你識畫點陣圖就有軟件可以傳入部機裡面養你自己畫既人物

當然一直都有一班外國/日本玩家做緊收費既資源
例:
今日試左插張DL卡
插左張卡會話比你聽張卡用過幾多次
(一張卡最多比三部機用,無得解綁)
然後初代博士同囡囡講完一輪野就可以用到張卡既限定品
一樣要去app做網購先,等速遞送黎就可以用啦

睇完d圖好難唔去收番部
我睇左pix好似係中國製,有冇邊款彩mon唔係made in China?
岩岩今朝兩邊都成年
連機可以一齊影相

然後仲會寫信比對方,但我唔識日文
我諗都係how are u ,i am fine thank you

得意既基路仔
哇屌好可愛
我仲未收到
想問我拎左部機, 要點入code
一係起ig搵 (通常要比錢)
一係等國內玩家做完人物放出黎
但你要有部資源機先過到人物架

係咪用果個4u apps?
預訂左咒術版
想問下係邊一類型
恭喜入坑

黑白mon 細機,好似叫nano
其實應該移植到手機遊戲先好
係呀,
但要用返有紅外線同nfc既手機先傳到返去隻蛋度
唔係部部機都傳到
好想玩
如果唔同陌生人/fd連線係咪要買兩部機先有得生bb
如果係meets機可以用電腦(win10+藍牙)配合軟件自己生
否則的話就只能自己單機生 或者買多部機兩部互相交配

單機都可以生呀 不過人物會綁死左得果幾隻揀做伴侶
選擇比較少咁樣囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞