仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
留個名先
佢地各自既寵物

今次估佢唔到大個左變左做多髮既女仔
都係繼續遺傳兔仔耳....到底幾時先可以洗走對耳仔
我其中一樣想玩meets就係養寵物
好可愛
但當你結婚寵物就會無左,
只會跟你依家呢一代

同寵物岩岩出花園玩就比人溝
馬上生蛋仲要生出黎好醜樣

都仲係好得意呀
Wtf 勁核突
呢邊去求愛五次都比人拒絕
我好差咩

呢邊第三次就有人要
其實我留意左好耐
生左孖胎既話,弟弟/妹妹永遠只可以望住呀哥家姐結婚,自己單身一世
唔比佢兩兄弟/姐妹結婚咪可以一世唔分開
其實萬一養出黎太得意會唔捨得拎去結婚
我仲未去到呢個程度
宜家第二代先岩岩成人
呢兩日番工又太忙唔得閒幫佢溝女
太忙玩唔到要拆電,
如果唔係你成日唔理佢可能會死
奇趣應該得返黑白色畫面既他媽哥池咋
上面好多清去過都無meet賣啦

但依家就唔知啦,都過左兩三日喇
都可以去睇下carousell,我前幾日見到有甜品機
唔同機唔同價錢呀
前幾日清見到last果隻450
我又拎返之前岩出既奇趣價出黎先

依家二手價300-1000+都見過
要睇下邊款,平過原價既二手價咪合理囉
不過全部都絕版左連日本都自己炒緊,
好難講合理價係咩
amazon買?
唔同花唔同價呀
你話星星是米頭先我上面張相右下深粉紅果隻款
果隻係meet版最早出既系列
所以小心會有bug既風險
以前綜合玩家既經驗前面初初果幾款玩玩下會重置既機率高少少,即係有飛馬 豬豬吸血鬼果兩隻,
可能玩到第1x代會突然自動重置要重新玩過
然後花花藍牙接收力比較差,要連多幾次先上到app
打後既款問題好似少d ,少d災情

440一隻全新的話算好平呀
mix同meet兩種唔同既系列黎
mix舊過meet
你要玩到app全部功能的話要買meet系列玩

meet有基本款(愛心/星星)各三種顏色
sanrio (粉/紅)兩色
復活節花花 (白/紫)兩色
幻想 (紫/藍綠) 兩色
甜品 (白/粉/黃) 三色

依家炒到最貴既係sanrio同幻想兩種機型
甜品機如果你都買到440算好平好抵玩啦
mix可以連到app
不過我記得mix連上去時要打日文驗證
唔記得係蛋出一組日文要你起app裡面完整打出黎
定掉返轉app裡面出一組日文字要你起蛋裡面打出黎
然後先連得上,好麻煩

meet直接開藍牙就可以連到app

另外mix只可以去睇下其他玩家既族譜,
唔可以同對方求婚/結婚
即係得個睇字囉
玩遊戲果part我就唔清楚啦,
因為我好耐之前連過一次mix咋
要打日文果度太煩

meet就可以上app用晒所有功能
同其他玩家求婚結婚
玩小遊戲拎錢同道具
可以用fake gps定位日本自己搜禮物(我未用過)
有時官方會放限定人物出黎比玩家去結婚拎特別既基因
呢期係一隻肉酸頭帶蛋殼 手帶手套既兔女,
去玩聯誼有機會同佢結到婚不過記得你要係仔先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞