仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
Namco world 有得夾meets:

技術好$155出到一隻
200蚊出左2隻同男朋友一人一隻
不過佢個app 下年2月尾就停止營運

間嘢喺邊度
荃新天地二期有

唔知其他邊度仲有呢
啟德mikiki易夾但係唔知仲有冇剩,好多人排住隊夾
很想要白色smart
好似仲出左niziu版,個隻仲靚過黑白

出面淨係見粉紅同藍綠
如果pix同on/meets比 我個人中意on/meets多少少
pix我第一代都未捱到搵工比佢做我就拆電收埋唔玩
meets我最起碼都玩到二十幾代先開始玩厭

而smart手錶我覺得同pix不相上下..
手錶我玩到第二代又收埋咗了

不過該儲既都係會儲
25週年白 niziu粉白 同通販粉紅色 卡片都買晒..

但暫時黎講smart無咩特別好玩既地方..
好似仲悶過meets
而且本體膠邊地方好易黃...
touch mon又難用..
養緊smart,變左隻咀兵衛,好似好自閉
但覺得meets應該最好玩,可以連app,可惜冇買,上代玩mix,skip左
樓下有,特登開張卡,夾到一隻出個下好感動
meets同mix本質上差唔多
差在meets可以連app同mymeets
其實兩部比顏值既話我覺得mix靚d
meets機身d印花好易甩..

求救🙏🏿
間屋有啲塵咁,但係唔知點清潔.....
我係smart系列
先感謝大大
去買圓形既自動吸塵機
再起道具裡面搵出黎用就ok
感謝大大
我搵搵先
九龍灣都易夾 已夾到

何文田又唔同玩法
冇圈仔拉冇咁易出貨
我經過旺角都唔同玩法
應該間間唔同
我想喺app轉送禮物翻去部meets度 但我跟足指示 app同蛋都detect唔到 大家連唔到線 不過平時玩傳送人物去app度又完全冇問題有冇人試過咁 知道點解決
你要照平時咁連去app度先,
然後去你app裡面既物品箱
就可以斷開連線叫佢地返返黎蛋度先
起物品箱裡面揀好要傳返黎既物品同$

就可以禁下面張圖果個制返蛋裡面
正常都無咩問題,你上到個app即係連線無問題
應該唔會傳唔到物品
比埋日英對照圖你
岩岩身癢又開返幾隻出黎玩
兔仔耳基因勁強大
成個畫面都係兔仔耳

今日普通連app都唔得cls
我見有d人討論話最近夾公仔機出果部藍色機連app有問題
佢地都係話時得時唔得,
但其他花色既機又好順利連得到上去
你依家上唔到app果部係咪都夾公仔機出架?
係呀! 頂原來係殘次品
我自己無夾公仔機果部
所以我都唔肯定
只係見唔只一個人咁講咋
而出事既共通點都係夾公仔藍色機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞