仲有無人玩他媽哥池?

1001 回覆
266 Like 5 Dislike
特殊人物裡面有四隻身型都係蛋型 << agger
我早幾日仲係復活蛋ver 玩到第3代果陣,得2個場境, 諗緊係咪局住要同D蛋交配
正呀你可以同朋友交配
以前family我冇記錯係可以去買嘢送俾人但係唔知點解有時會包左舊屎
跟住我細佬滿心歡喜睇住個禮物盒慢慢打開嘅時候就會見到係舊屎
駁唔到
其實pokemon都係咁, 咁淫亂
你有一個美好既童年
痴L線, 好彩我係屋企, 大大聲笑左出黎
我玩嗰陣仲要係紅外線年代 佢嬲到掛住同細妹玩唔同我玩
想知隻蛋點樣開藍牙唔該
點解我帶唔到遊戲賺返嚟嗰啲錢入蛋嘅

蛋唔洗開, 入去visit就得
岩岩玩到一陣喇!我而家得樹果個game.仲要入唔返啲錢錢入蛋
我自己未詳細玩過個apps, 以下係我估

disconnect果陣要跟足指示做, 先會過番d野入機, 比如你係APP結左婚要跟番指示先粒蛋先會save落部機, 如果就咁kill apps就唔會收到蛋

另一個就係APP ge home page右下有個禮物箱既icon,入面有你既item,揀番你想過入蛋既item再係粒蛋度揀download連線
謝謝 我聽日試試
點解你隻蛋咁夜都唔訓
我教左佢12pm因為我返工時間好長 驚心掛掛
不過花花機可以食野染做藍白邊都幾靚呀
果四隻蛋蛋個頭飾都幾得意,試下遺傳落黎都幾好
首先隻蛋要連左app先

第一個選擇係蛋去app
第二個係由app傳物品返黎

起app裡面既左試角禁home返到呢一頁
再去右下圈住果度

去左邊物品箱

見到你box裡面有咩野

揀你要傳返蛋既一樣野

然後你可以帶埋錢返去,
但每次只帶到一件物品同9999走
揀完要帶幾多錢就禁圈住既紅色

留起呢個畫面app唔好走住,
另一方面起隻蛋度操作叫返人物返蛋度,
然後起蛋度禁多次連app但今次要禁圖二的第二個選擇

跑完連線就會過到物品同錢落蛋度
另外除左樹果個遊戲之外

另一個派飯遊戲起home果邊
起圈住爸爸媽媽果個位
我記得好似係裡面既第二個選擇
不過派飯難玩過樹
我永遠上唔到去一千分,
永遠都拎唔到最高分既禮物
d人排隊行太慢
今晚試 love you!
你真係好幸福
你係咪本身識日本好犀利
日文*
唔是
睇唔明所以亂禁
然後摸下摸下就識用
好似細個打機唔識日文但最後都會識玩甘
好勁 我仲未研究到mix點用app
諗緊好無買埋meets
詳細
樓主pin呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞