勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇人試過茶樹油焯傷?
要幾耐先去印
而家塊面紅左一大撻

屋企有jojoba oil就搽啲啦

少量茶樹油唔會焯傷皮膚,你係咪搽咗好多?

我試過
細個攞茶樹油黎敷暗瘡,個位好似燶左咁,深左一撻
一星期左右最面嗰塊燶皮會甩
會生返啲新皮
嗰位變到好嫩滑
綠陽坊間ipsa 執左

原Pan記門市都係咁既價 唔貪佢啲回贈唔使去hktvmall買 不過叫左friend去日本幫我睇埋pan記最新個部幾錢 差唔多買新算 香港好似未有
之前好似有絲打話Clinique moisture surge好用 今日一田大減價 之後買咗exclusive 125ml 有埋洗面眼霜個啲都喺500蚊 好似好抵屌 好鐘意個質地 唔笠又保濕
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/28/144324_63f64ffcb6c254f49cab29c4bf7e7d92.jpg[/im]

好抵 你咩肌?
不過好唔鍾意呢個包裝
又易走氣 同埋要用棒拎d product 否則唔衛生
之前睇到chinchin ig話makeup forever bb cushion 6月1號出 唔知係咪真
之前好似有絲打話Clinique moisture surge好用 今日一田大減價 之後買咗exclusive 125ml 有埋洗面眼霜個啲都喺500蚊 好似好抵屌 好鐘意個質地 唔笠又保濕
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/28/144324_63f64ffcb6c254f49cab29c4bf7e7d92.jpg[/im][/url]

好抵 你咩肌?
不過好唔鍾意呢個包裝
又易走氣 同埋要用棒拎d product 否則唔衛生

Exclusive 125ml 應該要問佢先有 佢無擺出黎
我T位油 臉頰乾 用完感覺良好 平衡返
紅字agger 不過好用又咁抵 忍唔住買咗

唔該絲打
希望佢會轉下pump裝

Sogo thankful買左部yaman又凍暖導出導入做埋眼瘦埋面先12** 好抵屌

大陸人一向都係咁 所以我一直買唇膏都好小試 就算ba幫我試消毒左我都覺得支唇膏好撚多大陸人既口水

有無韓國戰利品睇
綠陽坊間ipsa 執左

仲諗住去做test
之前睇到chinchin ig話makeup forever bb cushion 6月1號出 唔知係咪真

仲要話340連refill 好似好抵屌

原Pan記門市都係咁既價 唔貪佢啲回贈唔使去hktvmall買 不過叫左friend去日本幫我睇埋pan記最新個部幾錢 差唔多買新算 香港好似未有

屌屌屌

屌屌屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞