勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

咩事 我用開liquid lipstick

點解會咁

其實眼袋d粒粒咩黎存?我都有好多

眼蓋咩都無搽之下係呢隻色 請問算唔算好深?
一化眼妝會覺得好污糟 淨係畫到眼線
點樣先可以令到眼皮乾淨d

btw 用iphone前鏡影 唔好意思影唔清

點解會咁

話八哥條丁同唇膏一樣樣 玩野咋啲人

其實眼袋d粒粒咩黎存?我都有好多

我之前就係講呢啲 我都有

我用手上 效果最好
呢枝冬天用好d
好似second skin
見到上面絲打個penhaligons香水個樽好靚(鄉下女第一次見呢個牌子 )就google下個官網跟住見到個價錢 我當堂嚇一跳,然後得啖笑
有冇平平地個樽又靚嘅香水介紹 我人生淨係買過一支Avril Lavigne 嘅Black Star 對當時係小學生嘅我黎論係好!撚!貴!但係無阻我對avril 嘅愛 其實都係因為個樽靚的先買

今日經過海港城都買左 Penhaligons

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/26/174256_09f5e148ad31cfba5384ac097718a193.jpg[img][/url]

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/26/174319_36d24aa4f4973fe68f2dd894f9d883ec.jpg[img][/url]

但其實聽日就飛英國

除左luna冇折 仲有咩冇折?
artemisia同iris有冇
如果冇就慳返唔去

好似冇 你打電話去問下?

靚女黎嘅

岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

Tom ford le mepris
見到上面絲打個penhaligons香水個樽好靚(鄉下女第一次見呢個牌子 )就google下個官網跟住見到個價錢 我當堂嚇一跳,然後得啖笑
有冇平平地個樽又靚嘅香水介紹 我人生淨係買過一支Avril Lavigne 嘅Black Star 對當時係小學生嘅我黎論係好!撚!貴!但係無阻我對avril 嘅愛 其實都係因為個樽靚的先買

我之前都有諗過買bone girl,
但因為唔鍾意個包裝就冇買,
諗下諗下已經過左冬天唔想買

係你地成日話ct包裝膠咋

Ct枝粉底包裝係幾膠 但係好用

好正

等你呀光仔
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

Tom ford le mepris

呢枝都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞