勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我係倒一枝大既係屋企用一枝細係放公司 用剩放雪櫃

等我研究下先

頂我都想買!!!

買啊買啊 我果陣買Sephora set唇膏入面包埋 抵到爛

難得有人叫我忍手 好啦等佢番

不要再說了

頂我都想買!!!

買啊買啊 我果陣買Sephora set唇膏入面包埋 抵到爛

難得有人叫我忍手 好啦等佢番

不要再說了

搵到間有現貨$240 都係食$40蚊 好無俾佢賺
Up唔到圖好煩

一爆炸就GG

d燈膽逐個「卜卜卜卜」咁爆晒 淨係諗都想笑

一爆炸就GG

d燈膽逐個「卜卜卜卜」咁爆晒 淨係諗都想笑

有聲
訓左陣已經推得好快
我枝3ce眼影筆係bad times
見佢最深色,易玩
5分鐘就化完

唔該哂你
屌點解你哋up到圖 嬲豬

我up 咗成10 次先up 到 唔知up 圖網做乜鬼
之前買個堆colourpop到左喇
因為有睇歐美youtuber推
就買左啲ultra matte lip

但係唔知係咪我用開日牌例如maquillage唇膏、three lip gloss
唯一專櫃就係bobbi brown唇膏
多數都sheer finish同埋深淺好易就
一用啲咁opaque既liquid lipstick就唔係好識用
有無絲打有啲心得

我up咗廿次仲未up到
本身想up黑眼圈挑光仔機

唔該哂你

我up咗廿次仲未up到
本身想up黑眼圈挑光仔機

我嗰日up Colourpop swatches up左勁多次都up唔到
我仲以前係我電話虧

唔該哂你

我係銅鑼灣買f牌花水 佢賣個陣已經放雪櫃

我係銅鑼灣買f牌花水 佢賣個陣已經放雪櫃

我一直都冇擺落雪櫃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞