勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
too faced 8折 諗緊sweet peach 定Anastasia 文藝復興

呢排同屋企嗌交好唔開心 瘋狂洗錢
前幾日去沙田muf 買左支粉紅base, hd fdt, ultra hd powder同妝前保濕
搽完粉紅色base塊面無咁暗啞 提亮左
hd fdt上到面真係好靚 平時用咩都浮粉 又溶到一撻撻 反而用hd fdt 就算溶都唔覺眼同埋真係無再浮粉 出左油or妝感仲靚 琴日出街出左十幾個鐘都無事
coverage我覺得唔算高 不過就好自然好貼
題外話沙田muf ba 好nice 態度好好
利申 內乾外油 經常性浮粉
呢排同屋企嗌交好唔開心 瘋狂洗錢
前幾日去沙田muf 買左支粉紅base, hd fdt, ultra hd powder同妝前保濕
搽完粉紅色base塊面無咁暗啞 提亮左
hd fdt上到面真係好靚 平時用咩都浮粉 又溶到一撻撻 反而用hd fdt 就算溶都唔覺眼同埋真係無再浮粉 出左油妝感仲靚 琴日出街出左十幾個鐘都無事
coverage我覺得唔算高 不過就好自然好貼
題外話沙田muf ba 好nice 態度好好
利申 內乾外油 經常性浮粉
琴晚病到瘟瘟下又訓得唔好
早d起身追下post算

想問下bikini嘅野,出面開post實好多男人覆
我算係ipad,但係又好想曬太陽,我係cotton on body買左件bikini但係離哂罩見到粒lin
有咩方法可以唔走光??
我算係ipad,但係又好想曬太陽,我係cotton on body買左件bikini但係離哂罩見到粒lin
有咩方法可以唔走光??

可以去買啲防走光雙面膠紙,好屈臣氏定萬寧有得買
有咩方法可以唔走光??

可以去買啲防走光雙面膠紙,好屈臣氏定萬寧有得買

但係一移位又冇得當眾撥肉

我唔會再中計 我一定要等promo

等緊8折 大手入貨

琴晚病到瘟瘟下又訓得唔好
早d起身追下post算

F
之前有絲打應左你啦
有無絲打用過bare minerals barepro? 我買左3號色但都同條頸唔同色 但4號色有太深 有無絲打有呢個問題

想知你戴邊款con 好靚

F
之前有絲打應左你啦

sorry
睇唔到
有冇絲打介紹d藥膏來查
d暗瘡紅黑印成幾個星期都唔識淡
已經日日查皮膚膏/娥羅納英
好似冇進展咁

去暗瘡印娥羅納英無用
可以用skinoren/the ordinary azelaic acid
成分一樣 skinoren濃度高10%

Ordinary 有矽 有d驚
有冇絲打介紹d藥膏來查
好似冇進展咁

去暗瘡印娥羅納英無用
可以用skinoren/the ordinary azelaic acid

其實好多化妝品/護膚品都有矽
朝早用問題都無大問題啦 你會落妝洗面既
唔通好似d網站咁講 一用就塞毛孔咩
有冇絲打介紹d藥膏來查
好似冇進展咁

去暗瘡印娥羅納英無用

其實好多化妝品/護膚品都有矽
朝早用問題都無大問題啦 你會落妝洗面既
唔通好似d網站咁講 一用就塞毛孔咩

岩岩睇到香港新聞話化妝品品牌放2900萬賣網上廣告

KOL Fatfat la

king of loser
岩岩睇到香港新聞話化妝品品牌放2900萬賣網上廣告

KOL Fatfat la

king of loser

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞