勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

想點 web版又upload唔到圖 app又upload唔到 成日要去上傳網自己upload再copy好煩

等我一陣落妝挑你機
我個黑眼圈罪犯終

見到呢個第一時間諗到既野係會曬黑自己塊面
但夠晒光唔會化妝化到好濃都唔知

我本身都好西 搽完d人會唔會以後我殺左佢全家

等我一陣落妝挑你機
我個黑眼圈罪犯

一定會 因為我都係

一定會 因為我都係

等我研究下先

等我一陣落妝挑你機
我個黑眼圈罪犯

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

買啊買啊 我果陣買Sephora set唇膏入面包埋 抵到爛
gmarket A'pieu有減價
再加運費65折
好抵買
上個post講過支菩提花水擺雪櫃3個月左右就有菌
有絲打話想睇相補返相
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/25/212457_d12462b220fe931a4eeb88de45b6704e.jpg
支野藍色比較難影但會見到黑色點
之前試過倒咗花水落透明樽擺office無雪
成支都黑點勁恐怖

我買果陣無問菩提可以放幾耐
可能佢係比較易壞
我支橙花永久花買得仲耐都無事
橙花買果陣F牌間店個人話唔放雪櫃都可以擺半年
佢話睇個樽入面啲花水如果有一絲絲既野就係菌
但依家成大粒黑點

其實花水一般放半年至一年都無事,無極大溫差唔會咁易有菌。可能你個賣家本身保存得唔好,我用咗幾年花水都未試過咁樣,有支玫瑰花水放咗一年半都無事

我全部都係旺角果間exxs買係得呢支咁樣。呢排都係勤力啲敷埋淨低啲花水了
gmarket A'pieu有減價
再加運費65折
好抵買

前幾日先落單 依加又減價
之前係咪有絲打問wunderbrows 好無用
我覺得一般般 係就係唔甩好防水 但個finish有啲一舊舊咁 好似好厚嘅硬gel咁 可能只適用於船p 去玩水活動

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

買啊買啊 我果陣買Sephora set唇膏入面包埋 抵到爛

係囉屌

我都po唔到呀

我都po唔到呀

我試咗廿次到先post到

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

難得有人叫我忍手 好啦等佢番

一定會 因為我都係

等我研究下先

頂我都想買!!!

難得有人叫我忍手 好啦等佢番

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞