勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
第一次用cream highlight 就衰咗,買咗粒lunch money 點咗幾野上面再拍開,見拍唔開就推啦,點知好似連埋粉底一齊推咁 媽啊,好樣衰啊

你係咪推太大力 岩岩用都無事

有性趣

有性趣

仲送貼紙
第一次用cream highlight 就衰咗,買咗粒lunch money 點咗幾野上面再拍開,見拍唔開就推啦,點知好似連埋粉底一齊推咁 媽啊,好樣衰啊

係掛 屌仲要趕住返學,下次細力d先

有性趣

仲送貼紙

呢個月要忍下手啦 入咗呢個po就好似入火坑咁
野火燒不盡 春風吹又生

係掛 屌仲要趕住返學,下次細力d先

一係用12蚊店海綿 dap dap dap咁上

冇乜邊隻matte既lip product 唔乾

追post 搞到好想買土橘色系唇膏
但呢啲色系係咪岩秋冬多啲
同埋 有無咩開架品牌推介

真係勁靚 而家選擇困難症
美國化妝品 開架 攻略 推介 化妝掃

手指絲仲淨係幾隻手指

我係蜈蚣

有性趣

仲送貼紙

野火燒不盡 春風吹又生

有性趣

仲送貼紙

野火燒不盡 春風吹又生

有咩排緊隊
尹素琳絲好有心機

我個枝用左唔夠半年,就黎用哂
有冇人用過makeup geek lipstick呀
我見d review好似唔錯

我好多liquid lipstick 因為好靚

有性趣

仲送貼紙

野火燒不盡 春風吹又生

有咩排緊隊

尹素琳絲好有心機

希望幫到手

幾靚喎

你呢四隻都好正 paradox

你呢四隻都好正 paradox

Paradox驚好難用 始終難啲用掃上
本身想放眼尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞