勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

買呀

h&m eyeshadow palette

買呀

買呀

我覺得仔仔黎講會鍾意paradiso多啲 溝仔色

我ex話我搽le mepris好睇啲 我以為啲仔鍾意呢啲𠻹

所有仔都唔鍾意正紅色

我之前都唔鍾意 所以你話lost cherry靚我都燒唔著 但係le mepris又真係幾靚

你記得我燒過lost cherry
好感動呀有人記得我

你個名好難唔記得

我地一齊斬手指

斬淨條脷

唉 我都要去脫
On9
我做激光脫毛 佢打到我粒墨 搞到變大左
要去脫墨 又無千幾

睇落粉質好麻麻
好想買foreo洗面機 好吸引
想入手mini 2 但唔知同mini有咩分別
睇咗咁耐 好似係最平
有無絲打用緊

睇落粉質好麻麻

摸佢舖入面個盤正正常常㗎 點知自己買嚟玩先知奶野

[member]天生腫定咩? 我本身一邊突眼 一邊無 突然呢排無事[/member
睇咗咁耐 好似係最平
有無絲打用緊

睇咗咁耐 好似係最平
有無絲打用緊

呢個應該係大機價錢
我見mini 2係一千鬆啲 上去睇下先
睇咗咁耐 好似係最平
有無絲打用緊

呢個應該係大機價錢
我見mini 2係一千鬆啲 上去睇下先

我見有絲打話mini1有發火墨既問題
唔知mini2有無
我都想買mini/mini2
有冇沙漠肌絲打推薦碎粉 唔乾就可以 有無色有無coverage都唔緊要 本來唔用既因爲唔上粉都已經乾到甩皮 不過最近買左支clarins蘭花油溝黎用 上完fdt終於可以唔甩皮 見夏天真係好易溶妝所以想買翻盒

買呀

聽日認真睇下先

我ex話我搽le mepris好睇啲 我以為啲仔鍾意呢啲𠻹

所有仔都唔鍾意正紅色

我之前都唔鍾意 所以你話lost cherry靚我都燒唔著 但係le mepris又真係幾靚

好感動呀有人記得我

你個名好難唔記得

我地一齊斬手指

斬淨條脷

然後再生返出黎

應該ct

所有仔都唔鍾意正紅色

好感動呀有人記得我

你個名好難唔記得

我地一齊斬手指

斬淨條脷

然後再生返出黎

野火燒不盡

應該ct

你啱 我ct打手

應該ct

應該ct

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞