勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇絲打介紹d藥膏來查
d暗瘡紅黑印成幾個星期都唔識淡
已經日日查皮膚膏/娥羅納英
好似冇進展咁

Try Try kiehl's 美白精華

見到上面絲打個penhaligons香水個樽好靚(鄉下女第一次見呢個牌子 )就google下個官網跟住見到個價錢 我當堂嚇一跳,然後得啖笑
有冇平平地個樽又靚嘅香水介紹 我人生淨係買過一支Avril Lavigne 嘅Black Star 對當時係小學生嘅我黎論係好!撚!貴!但係無阻我對avril 嘅愛 其實都係因為個樽靚的先買

淡淡的,甜甜的自然d 平時出街聞好多都好刺鼻,原諒我中文差冇咩形容詞
見到上面絲打個penhaligons香水個樽好靚(鄉下女第一次見呢個牌子 )就google下個官網跟住見到個價錢 我當堂嚇一跳,然後得啖笑
有冇平平地個樽又靚嘅香水介紹 我人生淨係買過一支Avril Lavigne 嘅Black Star 對當時係小學生嘅我黎論係好!撚!貴!但係無阻我對avril 嘅愛 其實都係因為個樽靚的先買

淡淡的,甜甜的自然d 平時出街聞好多都好刺鼻,原諒我中文差冇咩形容詞

甜味我麻麻地 js有枝好似唔錯但我唔記得咩樣
Jo Malone 枝honey 好香但聞得耐我覺得太甜
平既去zara或者loccitane睇下
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

Tom ford le mepris

呢枝都正

念念

好靚女

甜味我麻麻地 js有枝好似唔錯但我唔記得咩樣
Jo Malone 枝honey 好香但聞得耐我覺得太甜
平既去zara或者loccitane睇下

等下個月先出城行街 今個月洗到連飯錢都冇了
手指絲仲淨係幾隻手指

我係蜈蚣

係巴士笑咗出聲

多得你地 買極都唔完

好靚女

唉絲
PONY x MEMEBOX Shine Easy Glam Eyeshadow Quad
啱先睇到個packaging 好似tf

好靚女

唉絲

末日
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

Tom ford le mepris

呢枝都正

唉絲覺得le mepris正過paradiso?
大家鬥完黑眼圈後 不如講吓用咩product遮佢
咁樣會更加燒
咁樣會更加燒

咁樣會更加燒

咁樣會更加燒

咁樣會更加燒

我睇完呢篇,用佢個方法遮,
有好左少少少少少少少
http://undine3958.pixnet.net/blog/post/44952556-黑眼圈遮瑕小技巧
咁樣會更加燒

我睇完呢篇,用佢個方法遮,
有好左少少少少少少少
http://undine3958.pixnet.net/blog/post/44952556-黑眼圈遮瑕小技巧

咁樣會更加燒

咁樣會更加燒

咁樣會更加燒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞