勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Seafood痕突然對呢個題目有d興趣 查多陣先
我都想試下月經杯

買外國luna cup都好平咋
洗乜買佢

買番正版femmycycle 都平過佢

佢係同femmycycle 合作既
所以個樣似佢係正常
Femmycycle 比佢仲大舊 驚塞唔落
或者大家有無咩用開覺得好用既brand 可以介紹下比我

我send過email去femmycycle問佢台灣呢個杯
佢答我都係話年中唔少brand抄佢地專利設計

Femmycycle唔會差好遠 luna cup lunette divacup都可以 兩舊水就有

睇你地討論完
上左陣網望下
覺得台灣9成抄款
另一可能就係仲傾緊
點睇都唔似已經攞到正式授權

否則佢地官方唔會咁答我 冇講同台灣個杯有關係
我都attach左台灣個個杯係email 度

Email reply::

買番正版femmycycle 都平過佢

佢係同femmycycle 合作既
所以個樣似佢係正常
Femmycycle 比佢仲大舊 驚塞唔落
或者大家有無咩用開覺得好用既brand 可以介紹下比我

我send過email去femmycycle問佢台灣呢個杯
佢答我都係話年中唔少brand抄佢地專利設計

Femmycycle唔會差好遠 luna cup lunette divacup都可以 兩舊水就有

睇你地討論完
上左陣網望下
覺得台灣9成抄款
另一可能就係仲傾緊
點睇都唔似已經攞到正式授權

否則佢地官方唔會咁答我 冇講同台灣個杯有關係
我都attach左台灣個個杯係email 度

Email reply::

你平時點化 我唔理佢照咁樣

[member]

又77777左
又77777左

又77777左

有咩色靚 睇最完swatch都燒唔著

有咩色靚 睇完swatch都燒唔著

又77777左

Femmycycle 係多血人嘅恩物

[member]

絲你勁有心
我send email係因為我太愛我個femmycycle想知道真相

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞