勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我都想包色呀!!!

prada ss17個款其實都係抄返miumiu ss16
好彩今日放假 我d asos到啦

你呢四隻都好正 paradox

Paradox驚好難用 始終難啲用掃上
本身想放眼尾

點解會難用
佢好正

本身想放眼尾

點解會難用
佢好正

用手指上驚會blend得唔靚變到好污糟 其實我唔識化眼影

我之前都有諗過買bone girl,
但因為唔鍾意個包裝就冇買,
諗下諗下已經過左冬天唔想買

本身想放眼尾

點解會難用
佢好正

姊妹brand呢啲不用分得這麼細啦 同埋miumiu啲皮
ordinary 透明樽dropper好靚
變左想儲多過用

有性趣

仲送貼紙

本身想放眼尾

點解會難用
佢好正

姊妹brand呢啲不用分得這麼細啦 同埋miumiu啲皮

miumiu啲皮係好垃圾 羊仔皮又易梅又染色
http://notebookandearth.xyz/wp-content/uploads/2016/03/miu-miu.jpg
唯獨呢個覺得靚 (同時都最無miumiu style)

我都小左用真皮袋lu

你地好癲

勁快到 快到我以為係你地之前嗰團
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

ellis faas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞