勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
白皮真係無la敵

黑黃皮表示心灰意冷

我今日個妝同絲打妳好似
不過我係用pony effect眼影
日本大出血冇耐返左黎
最想講呢盒con要買,
個盒J死我(鐵盒控)

唔記得上個定上上個post有絲打問
日本買con係唔係要咩驗明証明之類
答你基本上大舖十間有八間都唔洗
淨係填張野就ok

唔係台灣晶碩既咩
我上年買左幾盒
但係冇乜戴過
太大
白皮真係無la敵

黑黃皮表示心灰意冷

人地成塊都用粉色都仲好好睇 我就似比人打完幾拳咁
白皮真係無la敵

黑黃皮表示心灰意冷

人地成塊都用粉色都仲好好睇 我就似比人打完幾拳咁
有冇沙漠肌絲打推薦碎粉 唔乾就可以 有無色有無coverage都唔緊要 本來唔用既因爲唔上粉都已經乾到甩皮 不過最近買左支clarins蘭花油溝黎用 上完fdt終於可以唔甩皮 見夏天真係好易溶妝所以想買翻盒

絲打眼神好銳利

絲打眼神好銳利

所以我成日俾人話個樣好串
有冇沙漠肌絲打推薦碎粉 唔乾就可以 有無色有無coverage都唔緊要 本來唔用既因爲唔上粉都已經乾到甩皮 不過最近買左支clarins蘭花油溝黎用 上完fdt終於可以唔甩皮 見夏天真係好易溶妝所以想買翻盒

sf?

我一定懶得用

我黃皮都係鳩撻啲大地色上眼 最多中間放啲粉少少既顏色

再來一次
你本身眼都唔差 好似

精神好多
大家鬥完黑眼圈後 不如講吓用咩product遮佢
咁樣會更加燒

nars係新個隻concealer?
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

Tom ford le mepris

呢枝都正

唉絲覺得le mepris正過paradiso?

我覺得係 paradiso太淺

我Swatch過又好似差唔多色咁
咁樣會更加燒

舊個隻
咁樣會更加燒

舊個隻

我用custard好似唔太遮到咁

唔明點解可以顯色到咁 我搽粉紅係冇色

我用eh juice bar個粉紅色幾出色wor
黃黃地皮

我swatch過 勁飛粉 同佢單色個啲爭太多

好靚既紅 厚唇撚表示無咩可能搽full lip
岩岩睇到個post 如果個只可以keep 一枝唇膏 你會揀邊枝

呢枝都正

呢枝都正

電話虧post咗兩次sor

Lamer好燒但貴啊
不過唔該曬 我再睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞