勿助長代購勿提Loreal group 第一頁有懶人包化妝品護膚品討論區#55

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我都見到 最近好危險
又77777左

Femmycycle 係多血人嘅恩物

我都見到 最近好危險

好無買

肌美精係咪好似有幾款 唔記得

我都覺m好廢
肌美精好用好多
啱曬沙漠
用開粉紅
又77777左

我岩岩fb問個官方代理
我:月釀杯是否取得了femmycycle 的授權
佢話係 同時都係佢地既台灣同中國代理商

佢係咁覆我

我都見到 最近好危險

好無買

好大地主
如果你本身無咩大地主色就買啦
Sor quote咗圖 自

一粒眼影都幾十蚊 見到價錢就燒唔著
反正之後會平到買一送一

一粒眼影都幾十蚊 見到價錢就燒唔著
反正之後會平到買一送一

其實用哂成支synergie眼霜都唔覺得有用
又漿眼...仲好似多左紋(但我唔肯定因為咩)
又77777左

我岩岩fb問個官方代理

佢係咁覆我

至於你信不信我反正是不信了
其實用哂成支synergie眼霜都唔覺得有用
又漿眼...仲好似多左紋(但我唔肯定因為咩)

又77777左

我岩岩fb問個官方代理

佢係咁覆我

佢答我係 我無chur住佢問佢有咩證明之類 有興趣就自己再追問佢啦 我唔再次騎劫呢度

我岩岩fb問個官方代理

佢係咁覆我

佢答我係 我無chur住佢問佢有咩證明之類 有興趣就自己再追問佢啦 我唔再次騎劫呢度

應該轉重心

月經杯買專利設計 femmycycle 多血恩物 上amazon買啦
媽啊 半夜起身痾殊殊順便照下鏡,睇到個鼻n咁多黑頭 即撚刻醒哂,明明已經做咗deep clean 忍唔撚住即刻擠哂出黎
媽啊 半夜起身痾殊殊順便照下鏡,睇到個鼻n咁多黑頭 即撚刻醒哂,明明已經做咗deep clean 忍唔撚住即刻擠哂出黎

我個d擠唔到 我fu左cleansing mask再擠都唔得
又77777左

我岩岩fb問個官方代理

佢係咁覆我

純粹呃
代理商係講你要幫femmycycle賣啲正牌貨去中港台
但呢家個月釀杯 明顯地係自家牌子?
阿陳買咗primer未

我個d擠唔到 我fu左cleansing mask再擠都唔得

黑頭呢家野真係長期戰黎
btw 泰國個蘆薈gel幾好用 不過好撚痛,每次用都會痛到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞