【ViuTV】《調教你MIRROR》(15) We are One and All 從不只我一個

1002 回覆
29 Like 7 Dislike
係咪幫frankie 翻生果集完左啦

即係叫佢,等啦
幕後又唔係第一日識MIRROR
花姐評價frankie都算中point
但節目又無俾機會frankie回應下
jojo:佢成長了
成集睇到r頭
點都唔會為左十蚊發脾氣,加上佢地又認到係麥子樂
先第二日投咩票,以為互投都叫有野睇下點知係幕後投
上星期五講緊私追,今集完全冇關係,但聽日又講番

有小小鐘意佢地但未去到fans,以為會幾吸引睇下,睇左成個星期都冇重點咁

幫你補圖
剪撚死人
仲要唔順住落
上次男朋友仲易D搞
但今集係連娛樂性都冇
真人騷唔係拍咗乜就播乜就叫真架
咁嘅話唔需要有剪輯啦
登: 媽咪冇幫我pack睡衣
想睇多啲Anson Lo爆內幕嗰類環節
咪係 明明公司都好有問題
公司作用就係要諗方法幫個星show自己俾人睇
但今集我身為fans都覺得悶
再係咁應該嚇走晒啲街客
:是但啦費事拎出黎就咁啦
第二日就選幕後最鐘意都係唔知做乜
一攤開嚟講MIRROR就會散 係因為花姐垃圾 無一個真正幫到佢地嘅人 阿祖咪成功解決咗
jojo仲要一臉正經好認真咁講先好嘢
佢唔尷尬作為睇嗰個都覺得好尷尬
其實你睇吓Edan 同皮皮就睇得出唔同性格真係好大分別
Edon夠主動,每一個機會都做到最好,佢之後嘅機會都係建基於佢之前嘅表現所以先有人搵佢,花姐從來冇將佢擺喺第一順位,好似膠戰,考有feel做主持,同埋文西,呢啲機會都係佢自己係mg1入邊表現得好而爭取返嚟。

真係唔好睇到花姐咁重要,商業世界入邊,有好多野並唔係佢想點就點。
應該要成個cafe part 都唔做,直出麥子樂談心,再pan 去皮皮alton 嗰d 大講自己做左隱形人點點點講全集,個情緒先帶到上去
不如俾啲機會佢地講多啲心聲算啦
乜撚嘢10蚊prank
兩三年都仲未睇到frankie
個數太細
如果好似呀祖話扮俾$1000咁就有得拗
好可愛
早前仲要開個MIRROR私追IG
依個都有啲R頭 其實今日成集都係 唔只佢地幾個
4月4號晚既傾計
過咗12點正式計係4月5號先係Mirror真正成立
今晚個集先係4月2咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞