【ViuTV】《調教你MIRROR》(15) We are One and All 從不只我一個

1002 回覆
29 Like 7 Dislike
隻G個顏色唔係幾討好
幫佢諗方法增加可以用嘅footage呀
投票原因之一係Tiger唔會爭centre位坐...
佢expect人哋攞住底薪keep住去學戲學唱歌
然後 到今年先有第一套有名嘅角色嘅劇拍
而團歌仲係一句solo都無
Exactly 就係你講既野
未完嘅
預告有重演無盡輝
我相信JOJO唔會好似花蛆咁放棄我皮
喺香港市場嚟講,我相信用喺mirror啲資源唔少過某啲公司嘅「大星」
嗰啲唔叫負面新聞啦
一次過食10條女又吸毒又撞車嗰啲先叫
不嬲覺得皮皮好難有負面新聞 又高學歷 又長情又乖乖仔
仲有麥子樂都有拍viu
今集好散
$10個度有啲嘥時間
幾日發生既野剪埋一齊咪仲怪
男友都係順住去 同一件事有唔同人都有不同發揮
其實好難focus一條友
明呀
只係依家有少少覺得成件事剪左做節目好似有少少反效果
可能真係
其實花姐對好多仔嘅印象都好奇怪
用12日調教你花姐仲好
屌 大把真人騷都唔怕掂到呢d野啦
我又唔明嗰d野有幾唔出得街
除非係驚好影響形象嗰d
等嘅時候等得開心啲正面啲囉
珍 day2又如何 觀眾睇到嘅係節目已經播左一個禮拜都好似冇乜嘢睇咁
如果而家先播到day2係咪即係代表後邊嗰啲會暴走帶過
講真12日嘅camp仲要分開12個人唔同嘅故事就好心做一個鐘啦,半個鐘剪到碎濕濕又唔連貫睇撚死人咩

次次睇到有feel嗰陣都突然間完,佢嗰啲所謂調教,揩到嗰啲邊皮但又中唔到落個核心度,睇得都幾冇癮
其他人應該唔知你講啲咩
擺係今集都好奇怪
根本可能係搵唔到機會擺夾硬塞
或者係一定要跟時序剪,否則會剪唔切
我個意思
呢對team拍攝同剪片手法唔同自肥
無諗到呢啲位
mike有講過佢好鍾意將幕後嘅對話剪埋入去
但係jojo ig好似仲未寫皮皮
Error夠膽玩
Mirror又要迫佢哋懶正經
試吓比Mirror 真誠情屌鳩花姐一鑊金
一定好睇到攞金像獎
AK冇為10蚊閪面真係好撚好脾氣,好成熟呀,屌

我係咪要欣賞佢
呢d 玩得好仲紅過以前啦
玩team building 結果就住哂都唔會好睇得去邊
都唔會既 同埋本身呢個節目唔會係吸街客啦
入場門檻太高啦 要你本身對鏡有基本了解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞