【ViuTV】《調教你MIRROR》(15) We are One and All 從不只我一個

1002 回覆
29 Like 7 Dislike
佢唔係米fans咩 佢話staff投票冇米份 佢點都好過有黑面ak喎
ak咬得最勁 痴撚線 唔講以為殺左佢全家
其實error 大冒險佢好搞笑
行演戲路絕對ok
仲有細妹係校隊都拎埋嚟講
我以為佢係曲添
佢不斷用米去屌其他仔乜撚嘢都要扯上牙米到米先係最撚勁嗰個跟住仲要單單打打其他仔
唔係啦 黑粉黎搞分化姐
前面先話米係咩牛郎
block得
即係我冇理解錯?
但都係唔好理佢嘞
乜撚都牙米最好嘛
Tin Po直言這次加插故事線,減少咪嘴鏡頭,確保每位成員在鏡頭前都有發揮空間:「其實鏡頭分佈同角色嘅安排上亦有關係,我哋將唔同成員因應佢哋本身各自嘅特性安排係不同嘅角色上,確保到每一個人都會有佢可發揮嘅地方。亦都因為呢歌MV比較少咪嘴嘅畫面,都方便咗我哋去安排每一個人嘅出鏡次數。最大嘅理念係,我哋想話比觀眾知,我哋拍緊嘅係MIRROR,係12個人組成嘅團體,而唔係個體,所以係好多鏡頭上我哋都盡能力將所有人包括在內。」

同埋呢個MV係花姐放手比Tin Po同Faith Ma執導
吹奏爆爆
爆爆真係好仔嚟
主動幫工作人員手 好鍾意啲咁識照顧人嘅仔仔
佢係米fans掛周圍幫米焫火頭叫唔叫fans
未打完就出左 就算鍾意既點都好 做咩要踩其他人
辛苦哂老母c
牙爆真係好正
所以佢同LK一個係隊長一個係副隊
正解就算你唔鍾意其他成員都好都唔使踩低人哋抬高你自己鍾意嗰個你想吹奏你自己鍾意嗰個冇問題但咁樣真係會幫你自己鍾意嗰粒仔招黑一句到尾

尊重Mirror尊重每位成員

Mirror有佢哋兩個做正副隊長真係好好
期待佢哋合唱嘅新歌
牙表牙皮跳舞方面真係幾underrated
牙米高級黑嚟
之前踩過米㗎唔好畀佢做小丑黑到牙米
高級米黑嚟
其實有D假,叫佢地做店長,突然有人為$10嘈,佢哋都應該估到拍緊嘢啦,唔通真係全日影佢地正正常常平平淡淡咁賣包咩
Anyway AK 好靚仔
lofujai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞