女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
問題係女人成日衰on9低級錯誤
我話 就算
擺明係誇張手法嚟
意思係無論幾多男人撞車,幾少女人撞車,啲人都只會拎女人撞車出嚟講
男人就算因為on9嘢而撞車,啲人永遠只會話司機撞車,但女人撞車就一定會強調女司機撞車

係啦,男人就最辛苦,撞車都無可厚非
女人咁得閒唔使做,撞車即係on9
好想
如果係某偽人係女人,相信大家嘅焦點會去咗佢嘅性別上面(啲女人揸車就係咁/女人唔好揸車害人乜乜乜),而唔係佢嘅駕駛態度
好想比佢坐車
吓,咪就係有兩個戇鳩衝咗燈,搞到個女司機死
點撚解有人會屌女司機?小心佢今晚搵你哋。
收嗲啦 問過紅van女司機未
21個腦殘正評
黑車睇左邊綠燈白車跟行

又轉綠又沖紅燈, 你嗡緊乜撚野
坐車
你諗嘅因素全部都咁主觀
我想知你寫essay嗰陣係咪咁主觀
大學冇教你寫essay唔好咁主觀咩
第一,幅圖已經講左過去12個月內有駕駛嘅女性醉駕、不安全駕駛行為較男人少
第二,台灣嘅數據指出男人揸車出事率係女人嘅七十幾%
所以你咁主觀覺得人地點點點
你唔覺有問題咩
sexist
乜都瀨女人
一take pass所以?
哈哈我當年都係坐小巴又係女人私家車
佢旁邊唔識停車咁
成車人怒屌
個次嚇到個心離一離,之後無再搭小巴同極能7憎所有女性搞機械工程
你考官一定係下體思考
真係唔知點解好多女人考試都好勁
但揸車出馬路係黎真唔係講笑,考試勁其實都唔夠
男人車禍唔見你講?
樓豬個思維啱係沙特阿拉伯生活
左轉嗰盞燈一早轉撚咗綠呀 屌你老母跟乜撚車行呀 屌你老母跟跟跟 唔撚識跟燈行淨係跟車行呀? 你老母臭閪𠵱家想幫嗰兩㗎車洗白呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞