女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
大把男人揸車都on99啦
雞黎
你呢個表純粹証明左男人不小心駕駛既情況嚴重d,歸根究底請駕駛技術,大家心照啦
同意
而家變撚到女人大撚哂咁撚樣
自己做錯俾人話,又話人地性別歧視
咁唔洗講啦
[電子雞]女拳張芊穗 為暴政護短 用性侵受害者賺錢
https://lih.kg/2575594
呢個好多年前搞過
仇女仇上腦

男司機出事就車禍 女人就放大 女司機
通常都係啲廢柴做唔到alpha male 就踩下啲女人
女人大撚哂係社會演變
個世界就係咁
都唔明你講咩基數,有數據有統計,男計返男嘅%,女計返女嘅%,仲要講埋係過去12個月有揸車嘅
承認男司機低質過女司機、危險過女司機好難?唔敢認?就係識得開口埋口女權撚,連字都唔識睇就唔好學人講理性討論啦
無數據可以證實就心照,明嘅,大家心照男人揸車係差d啦
計%就唔可以基數低? 職業司機九成都係男人,5噸半以上高技術高風險果d,得罪講句,真係味見過女人渣過。

要用呢d表黎對比男女渣車危險度真係哂鳩氣
你鐘意啦,你話屎好食,唔通又要博你呢

不過我都好想知點解古今中外都係得女人渣車呢個tag,而且流行到街知巷聞,實係班男人自己廢係到抵毁人啦
你老母比我屌完再比共狗輪
好想母女丼你同你老母
你老豆比人插菊花
仲一路睇住你老母比共狗輪添
我都好想輪埋你呀嫲
再加埋你呀婆一齊3p
佢地個閪一定好撚鬆
你john唔john
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞