女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
當然係 又係港女累事
你話有無引誘 我搵到有就係有

成唔成功都好 都係女人無料到就引誘人

仲要考8次都肥 港女唔死都無用
我依家就講我立場係女人渣車死全家 滿意未?
弱智仔見人就咬字都未識睇 明明上面post完數據我問邊項數據睇到男人定女人停車場渣車撞比較多既事實
你條癲狗出黎咬人好意思屈番我轉頭 低能
改變唔到你條狗公駁唔到淨係識人身攻擊嘅事實
扮理性奶港女嘅事實

我已秒殺數據論
有病睇醫生啦 弱智
女權一向弱智
你如果係反港女渣車 你咬住我把撚咩

咬手足然後話自己撐香港人

我屌你老母 希望你老母車撚死你隻偽黃
仲有你邊隻字睇到我撐女人渣車呀 我唔係剩係問邊項數據睇到停車場都撞咩?
癲狗有病睇醫生啦 我認同女人渣車死全家但係你條仇女撚真係病態
你條弱智仔屌鳩我我仲唔可以屌番你轉頭?自己文盲字都未識睇周圍咬人 怪人點解屌番你哇 有病
吓 無啦啦俾你屈認輸 笑咗
你啲說話方式咁跳脫 真係幾難同你溝通

我幾時有洗白 我冇話過嗰兩條女係啱喎
撞死人係仆街 衝燈都係仆街
我覺得直頭要終生監禁添 關佢係唔係女人咩事
仲要話我左閃右避
我只係指出唔少人係sexist
特別係揸車呢件事上面可以反映出嚟
男人撞車同女人撞車 假設事件性質一樣 大家嘅反應都可以好唔同
而你提及嘅事例 一樣有喺男人身上發生 只係大家見到男人撞車唔會因為佢嘅性別而accuse 佢

我頭先講男人都有衝燈呢個例子
就係想睇你有咩反應 而唔係證明嗰兩個殺人犯冇錯
(果然個反應同我預期一樣
你搞清楚人哋講咩先
你思路咁唔清晰點同人討論
鳩up 就得姐
駁唔到 淨係識人身攻擊

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR809GMVVvTxikXLpBF6XHkeY5tsrrdrWpXauDJqVTC4tfu7AUeRxijro4&s=10
你自認係最底層咁我幫你唔到
上面仲要敗走認輸

一幫女權一幫港女出聲
已經注定你輸咗架啦
你反緊我咪就係幫緊對家囉 弱智仔

我屌緊港女你反我你咪就係撐緊港女囉
都唔知你條弱智邊忽睇到我撐女人渣車 叫你引用又引用唔到
我明明剩係問邊項數據顯示到男女係停車場撞車既比例
跟著又話我咩狗公 又敗走 屌你連登真係多精神病人

我再講一次 女人渣車死全家 但你條撚樣見人就咬都要死全家
wow 想識你真人
應該係成日俾人 bully 嘅死廢柴
係咪成日俾人恰先講得出最尾嗰句
你條弱智仔屌鳩我我仲唔可以屌番你轉頭?自己文盲字都未識睇周圍咬人 怪人點解屌番你哇 有病
dump police
我立場一致喎 一直都屌緊女人揸車
你答我老母係唔係女人呀

咁我話祝你老母車死人
咪就係屌緊女人揸車
有咩唔岩
咩難溝通 上面話唔再討論落去咪就係輸到縮撚咗一二邊囉
所以咪話你文盲囉 弱智仔 仲要係度死撐仲ff我撐女人渣車
自己成隻癲狗咁aoe屌鳩人 問人點解屌番你轉頭?你咩品種架
基本邏輯有幾難明
你話你黃就係黃? 同你言論完全矛盾

我反女人揸車
你反我

咁你就係撐緊女人架喇
我幾時有反你呀我剩係問一句你條癲狗就追著黎咬 好意思問人點解屌番你轉頭? 弱智仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞