女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
OK
死全家就唔駛
隨時要死埋啲男司機

女人揸最危險唔係佢地手車閪
而係你永遠估唔到佢地想點

大把DC9手車閪到暈
但估到佢地會點,喺路上都冇咁覺得佢地危險

所以女人揸車唔係揸得衰,而家衰on9
屌拿星,應該限制全部女人5年牌以內唔準買冇sensor, 冇前後車cam,冇auto brake system , 冇auto parking assistance既車。
等班港女唔會冇錢又為左威就走去買架幾萬蚊牛肺大齡 既Ben屎/寶馬。
車又唔柒識渣,又學人渣勁大馬力,出個停車場鏡又唔撚望,當自己玩碰碰車呀家陣?
明明唔夠位出,要扭多手軚都唔肯,成日格硬黎,成日以為自己得,好心提一提仲要駁嘴。
楊明女人嚟㗎? 咁撚大個人板 你盲撚咗?
只限港女

鬼妹可以揸車
港男多數係醉駕
唔會係犯呢啲低級錯誤
港女炒車係特別on9
睇吓陳嘉倩就知
陳嘉倩都得就知咩事
你搵到停車場都撞嘅例子出黎 保證港女多過港男
冇錯
女人去死
你呢種人就算拎幾多數據出嚟同你講都冇用
人哋俾埋overall 嘅數據,都仲要拗邊度邊度女人撞得多啲/女人衰on9 嘢好嘢喎
其實巴士同電車嗰啲女司機我覺得 ok
有冇單係巴士 / 電車 / 小巴之類係女司機出事?
係喇係喇 女人最on9 揸車最屎
即使youtube 車cam 片見到大把男人唔識揸車,亂cut 線衝燈乜乜乜,但呢啲我全部都睇唔到!
即使女人多啲比例一take pass,都係因為佢哋著短裙成功引誘考官~
即使數據證明(show 埋percentage)男人揸車出意外機率大啲,咁係因為數據有bias,唔公平~
即使男人揸車出意外都唔係on9㗎,都係因為吸毒同醉駕所以先撞車姐,正常㗎
考牌同真正出街根本兩件事 無揸開車個班先覺得考到牌=識揸車
嚟m唔好揸車
樓主娶老婆要娶個無車牌
唔係一陣無啦啦畀人累死全家
考左車牌出街揸下車你就會明點解女司機咁討厭
你邊條數據睇到停車場都撞?
Ching 佢試過幾次行錯路
明知飲醉咗仲開車
唔係更加弱智咩
前面個女人做雞,又唔見佢跟撚住做雞!?

女人揸車!?不了
收皮啦,女人正常都攞唔到牌,但2係十個女人十個揸車,十個都係亂鳩嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞