女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
你結果咪又係無屌柒港女

我秒咗啲狗公 你就花9成9時間狙擊我
咁係咪你文盲屌9我先? 答到我未
前面仲話我屌緊你?癲狗
你點攻擊我都好 狗公潛咗港女柒咗
而你仲未屌過港女嘅仆街行為
淨係講過一句數據
其餘都係搞9我

又點 我已經秒撚咗班垃圾
即係你就可以周圍亂屌人?
我真心建議你有精神病要食藥
無人會話隊友癲狗 所以你算吧啦 仲想痴埋黎攞彩
答到我未? 係咪你文盲屌9我先?兜夠未
你同港女都要食足藥

免得又害死良好市民
神預言 真係女人
兜黎兜去都掩飾唔到你幾撚柒又話我quote又話我針對你
癲狗白卡佬
梳 港女已經俾幾個post圍屌 我已成功屌到呢度啲狗公潛 你無屌佢地淨係搞我 完

你好撚柒煩
我已經贏撚咗 港女已經柒咗

你再煩都改變唔到事實
白卡癲狗周圍咬人 問人點解屌番你轉頭
柒撚到
你點講都無用 但幫港女屌我結果港女一敗塗地
你都只係炮灰
你真係似有精神病 又咩嬴左又咩一敗塗地
不過都改變唔到你係隻白卡癲狗
你呢隻人形狗畜生物就真係無邏輯同crit think啦屌你老母 分析數據係要睇埋男女車牌既基數人數同男女比例 而唔係一見到男性出意外就一口咬定男性司機大問題過女性司機,哦?點解我叫你個名係人形狗畜生物,因為係臭港女尊男卑既垃圾社會風氣下,仲存在大量係呢種男性二五仔/垃圾娘娘軍奶閪賤狗,一係你就係藍屍,日常大蛇蠍臭閪,先造就坊間大量弱雞廢柴beta渣撚男同女權納粹大臭雞既現象,都係你呢班渣滓有份煽風點火製造出黎
你繼續講你自己

講到對家潛點會係白卡

反而口邊開口埋口淨係識講白卡果啲就真係成日有白卡跟身

成日都提撚住張白卡做咩撚嘢你有白卡好自豪咩

我唔想知 唔撚洗同我分享你張白卡
事實
個日期係2015年
因為我搵唔到第二個更加貼切既形容詞黎描述你
一個人字都未識睇就周圍咬人
俾人拎理據出黎屌番轉頭居然問番佢做咩屌自己
跟著又話咩自己正義之師 又話自己嬴左屌到佢潛 又對家輸哂 唔準屌我
唔係白卡癲狗係咩
喂喂喂… 以上留過言既女權納粹、蛇雞大臭閪、蜘蛛閪、男性賤狗二五仔、娘娘軍 埋黎睇啦喂
同樣懷疑衝燈的黑色私家車,涉事的30歲女司機
屌你老母,正常一早要立法嚴禁女性操縱任何器械
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞