女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
屌你老母明明香港咁撚多男人揸車, 每次出on9事情就係女司機

女人揸車根本就係反人類學, 反自然, 反邏輯, 反智

大家可以上youtube搵 "woman driver", 全世界女人揸車都一撚樣
用情感去認為件事係咁就係咁

今次沙田單野又係

早兩日 tesla張單又係, 上個月大陸tesla單野又係

tesla女司機又出事停車場撞牆仲唔停
https://lihkg.com/thread/2555989/page/1

我係針對全部女人, 全撚部都係一樣, 自己出事自己死自己事, 次撚次仲要連累到其他唔關事既人
冇撚錯 女人渣車應該年年複考先比渣
男人車死人就得
點會,大把男人出事
好似某偽人咁

兒登經常放大佢地覺得唔正義嘅嘢
女人反而最多一take pass
前日比係女司機搞掂,女司機真係缺乏路面sense,唔撚知條線只可轉左或微靠左換線一味冲,部車行得出街好撚叻咁
熱褲短裙push up bra 必要的
根本班考官見到啲女考生低胸短裙放哂水比佢哋過
你係考官你想唔想再坐佢車
今鋪唔似睇錯燈,車cam顯示左轉燈一早就綠,係黑白兩車故意衝紅燈撞死人
送去我屋企嚴刑拷問
講起女人,啱啱睇到一篇女權撚又一傑作 係咪好想自己快啲做喪禮主角姐?

https://www.thestandnews.com/personal/喪禮作為大型性別歧視現場/?fbclid=IwAR1ExfiEpGQOOnsNqHPW9HpCgudq6oEJOViRoIaABZARSSgFdgkPBYedJmY
似係白車跟前車行
前車行得佢就以為行得
但小弟揸車多年
身邊男女fd都有揸開車
親眼見到出事嘅都係男人

女人一樣揸車可以好穩好叻
樓主咪鳩啦好嘛?
架中港牌大搖大擺繼續做公路炸彈
班女考生合格標準明顯過低
運輸處當睇唔撚到

仲要係肥婆
LINK?
年中咁多單男司機車禍就只係車禍, 女司機就一定highlight
番號?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞