女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
呢個留言就有一定智慧 早該置頂
駁唔到
咁考官 就10個先比一個pass
不過女權納粹 就係咁 眼見職場上充斥住大量蛇蠍閪臭閪港女,佢做錯事你幫佢搞掂左,只係話返畀佢知,佢仲要毫無感恩之心閪格閪鳩返你轉頭,你就知撚到臭港女尊男卑個種不撚正常風氣有幾撚嚴峻,所以係臭港撚女朋友要好撚小心,it is so fucking dangerous bro.
不過女權納粹 就係咁 眼見職場上充斥住大量蛇蠍閪臭閪港女,佢做錯事你幫佢搞掂左,只係話返畀佢知,佢仲要毫無感恩之心閪格閪鳩返你轉頭,你就知撚到臭港女尊男卑個種不撚正常風氣有幾撚嚴峻,所以係臭港女朋友要好撚小心,it is so fucking dangerous bro.
其實條片本身邊到嚟
廢事中寸柒佢哋
見到男性出意外就一口咬定男性司機大問題過女性司機< wow你都幾好幻想力我從來冇講過呢個point喎。無論男定女出車禍,都一樣咁on9,一樣咁大問題,今次呢單嗰兩條仆街一定係錯,我只係唔明點解啲人不論男女出事都好,都只係針對女人男人出事就司機撞車,女人出事就女司機撞車,一定會強調埋性別。你睇返上面啲comment,有人話男人出事只係因為醉駕/超速/吸毒反映佢哋壓力大,而女人出事=衰on9,笑死。

你咁大怨氣 平時實俾啲女人恰到癲啦
定你溝唔到女呀
咩人咪配咩人囉
父權撚同極品港女係絕配嚟
我就不嬲支持平權、真.男女平等
同另一半AA 制,愉快相處,無分高低,唔會俾人食住,不知幾開心
你咪繼續話人係狗畜生物反正人哋當笑話聽
https://youtu.be/mJq9IogI3Q4
一條片解答哂厭女連登仔嘅疑問
我教佢,「實係頂包啦!又屈女司機!」
新聞講咗 中港牌 都係 30 歲女司機 , 已去自首
男性揸車出事的確主因係醉駕/超速/吸毒/外在影響佔100%,而男性揸車技術同智慧的確係先天比女性有優勢,女性揸車技巧技術不如男性卻係臭港比男性易d合格易一take pass。

另外,我唔係對所有女人有怨氣 只係對你呢一種男性二五仔/奶閪賤狗/蛇閪大臭雞有極大程度上既厭惡,因為就係你呢種做壞規矩做壞市既男性/收兵臭雞搞到成個社會男女感情世界風氣禮樂崩壞

仲有一點,呢個世界(至少係呢個地球上)一向都係弱肉強食,行緊食物鏈法則既規則,女權平權就會好似臭港咁,14巴港女、春麗18腳,因為呢個地球係無平等,一向都係唔公平,大至國家大事國吃國,小至家庭決策者、職場上下級、男女感情中邊個食住邊個,係日日發生互搶上杷/被打杷,好撚正常,只係你呢種低智井底生物未認清到世界既真相
你要咁睇 我都冇辦法
只可以話身為平權分子,生活好幸福
https://youtu.be/hUH41ACzayk

一條片解答哂弱雞廢柴beta男同女權納粹大臭雞既真面目,正所謂道不同不相為謀,我從來唔會同蠢人做朋友就係咁解你條片中無女毒撚咁撚柒仲要講成粒鐘 的而且確呢個世界係物以類聚人以群分 你睇多d啦慢慢
關灝泉、好青年荼毒室你都唔識呀?
結咗婚㗎喇
仲要po 鬼王溝女哲學出嚟 笑死
唔好睇埋啲低質channel 啦
睇我嗰條 起碼豬文 白水 個個都係有料學者
呢個係一定係女扮男裝,男人楂車一定唔會出事

https://hk.appledaily.com/breaking/20210614/E44HH7SZNJHRFFLNYEYKQZMA3E/
好大陣柒味
Btw非歧視女人揸車
女權撚嬲撚到
比我屌你幾劑呵番你
壓力大
女人要有自知之明
根本香港揸車係有錢象徵

果d垃圾女人 有老公養
就出黎害人 做馬路炸彈
認真想知有無stat係可以prove到女性司機發生車禍機率係高多
揸車係應該睇燈定睇前車?
男人渣車冇死過人?之前有調查男人渣車嘅交通意外率比女人更高喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞