女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
無帶安全帶又係on9嘅
屌你老母有錢炒股票冇錢學車呀?
屌你老母臭閪 女人揸車死全家
你唔撚係女人吓話
咁撚多人死唔見你死?
死返去畀人屌啦 女人之家學人上嚟博屌
你老母爛臭閪生出你個雜種閪 你條臭閪一睇就知同事主一樣用個閪換個牌返嚟啦
殺人嗰撚洗填命真係益咗你條臭閪
女司機
女司機
女司機
女司機
女司機
女司機
女司機
女司機
定係你係車主呀?緊張部車多過小巴
老公老公
我撞撚到部小巴翻撚曬肚
你睇下我幾叻叻豬
屌你老母臭閪 畀人輪姦算啦 推你老母臭閪車啦 揸車
你睇番片先

綠燈係小巴果邊

黑車衝燈岩岩好係小巴前過,白車見黑車行跟住行,係冇睇燈,所以唔似睇錯燈
重點係:個個都話一定着短裙仔同背心去考,但又真係個個都一take pass 呢個先係重點,相反男性正正常常有實力個種就算你考試揸得幾好都好 總有位畀d廢老考官雞蛋裡挑骨頭剔唔合格 因為佢地暗瓦底要肥一班人 靚女唔肥得咪揀正常臭港男性黎肥
嘩你咁講第一點都可以套用返係男人身上啫你又冇數據又咁主觀
一撚定係女人揸車少過男人啦
第二點人地係計晒比例,揸車嘅時間得出嘅結論

你可以講多數男人揸車技術好過女人,呢一點冇得衡量而且我認同
但我絕對唔認同男人揸車出事比例一定低過女人
Link
事實=任你up
屌佢傻糸
有冇睇過youtube車cam channel吖?
唔該你留心睇下有幾多個係男司機揸車揸到發晒癲咁又cut雙白又閘人地
又留意下有幾多個女司機揸車揸到發癲
不過你喜歡啦你要拗我都冇計
香港中文大學英文(榮譽)文學士
香港浸會大學國際新聞文學碩士

雖然佢係姣人老公靠樣搵食
但你講到人係弱智咁你又知佢唔係真係有實力pass
你會j痕就等於個個j痕咩
竟然咁多頁都未有呢張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞