女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
女人揸車
一係就車神,羨煞旁人
一係就瘟神,隨時害人
掩乜鳩
外國笑咗好撚多年啦咁都有優越感
連登仔睇唔到㗎
我家姐棍van 1 take pass
女人揸車總有幾個係正常嘅
樓主一碌鳩打沉成船人
咁我又想問樓主你係咪棍van牌又係唔係1 take
古羅馬工程師起橋之後要訓橋底,保證工程質素

香港教車/考牌官使唔使引入類似制度?
弱智狗樓主 老母比狗屌
條腿正到
你覺得交通意外男出事多定女出事多?
只係女司機就會放大
拎數劇出嚟班友笑死人
個數百分比係拎男女總人數嚟計
而男人車牌一定最多
其次入面都講明 吸毒 飲酒 超速 嘅男人多
而唔係佢哋技術導致問題
如果佢哋唔做以上嘅嘢係安全
仲有男性工時長短 精神狀況 揸嘅車類型都未計
女人咪又係揸普通私家車 有幾多揸超跑 大貨車
而女人柒親都係技術問題

全世界屌女人揸車實有原因啦
個問題係冇外在因素影響下,女人揸車都唔撚掂啊
拎數據出嚟班友笑死人
個數百分比係拎男女總人數嚟計
而男人車牌一定最多
其次入面都講明 吸毒 飲酒 超速 嘅男人多
而唔係佢哋技術導致問題
如果佢哋唔做以上嘅嘢係安全
仲有男性工時長短 精神狀況 揸嘅車類型都未計
女人咪又係揸普通私家車 有幾多揸超跑 大貨車
而女人柒親都係技術問題

全世界屌女人揸車實有原因啦
個問題係冇外在因素影響下,女人揸車都唔撚掂啊

唔係放大,係技術反應真係唔撚得
喂 我男人來,起下底其實好易睇得出

你係咪唔打算講「男人嘅思路真係冇得頂」

等緊你覆呀
我係考官都會比佢pass
仲有第三種人咩?
你以為我女人就講「女人嘅思路真係冇得頂」
咁我而家話你聽我係男人,當然唔敢講「男人嘅思路真係冇得頂」,因為咁即係笑鳩埋自己 好柒
直嘅你都可以拗成攣你係叻仔嘅
完美表現跌落地揦番拃沙
您每個gender 個 base 係幾多先得嫁?用percentage 去比嫁嘛
其實屌女人果班有無車牌架 定睇電視見到節目效果 就以為考車牌女人都係著短裙露事業線 男考官一定係咸濕放水咁呀

以前學車坐課室 d女人九成阿嬸黎 得一兩個後生女 阿Sir講到明考車唔好著短裙短褲考 要著長裙長褲鬆身衫 方便活動喎

隔離隊長攬下大力神老婆果個post又係咁樣痴曬線 擺埋D歪理係度搞彎曬個場 轉移個焦點去虛構情節度 屌佢地老母咩

呢班人價值觀就係 呢個世界無道德倫理無理性嘅 男人就係狗公 為掂女會做任何野 女人係唔可以講野做野 因為做任何野講任何野都係色誘緊男人

有咩頭暈身慶 柯嘔肚痛 交通意外 第一時間係搵有無女人先 有就萬能key男人咸濕女人係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞