女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
你屌我先架 扮晒自己人咁死撚開啦
係你見佢地駁唔到我 形勢好就扮撐我

講一句「我係黃」然後十個回覆屌手足

你屌自己人
我唔還口就真係唔正常
你依家咪反緊我

我屌緊另外個位駁我唔到嘅傻仔 都唔撚係屌緊你
係你介入幫佢

是但扮一句撐我就當無事

你唔去屌柒港女揸車害人? 一直阻鳩我

你quote啲狗公再屌柒佢地 你quote我係度人身攻擊盲反 你就係幫緊港女狗公

你唔想做女拳咪唔好再攻擊我有幾難明呀

我邊句屌緊你? 係咪你自己屈鳩我狗公先?
文盲定弱智? 幾時匡智都有得上網呀?
整合:
跟住你而家又係無視我中間嗰段
駁唔到

仲有 如果平時出街有狗吠你
唔通你吠返佢轉頭?
緊係慳返啖氣好過啦
反正你都唔明人哋個論點係咩
自己啲論點唔紮實 論據又求9其俾
思路亂到痴線 跳嚟跳去 點同你講呀
唔知你發唔發現自己有呢個問題
睇怕你似LS /中文攞level 2,3 嗰種人
做好心推介下啲YT channel 俾你啦
睇多啲好青年荼毒室應該幫到你少少嘅
哲學思辨都係一樣重要嘅能力嚟

睇返啲留言就知誰勝誰負啦
你夾硬話我認輸我冇辦法
唔通同你沒完沒了咁拗到天光?
要講嘅嘢上面講哂 你唔明就算
我同你講事實案情
你撐啲港女狗公講數據
完全無視每一個獨立個案

我講過宗數數據無法顯示事實全部
因為死10000000人都係1宗意外 死1人又係1宗

咁你講數據咪係幫緊港女狗公囉
笑死了
我駁你唔到?
我駁唔駁到你呢啲唔係你講架
大家自有定論啦
所以我咪問佢搬個堆數據出黎點樣反駁停車場撞車情況出黎囉
有咩問題?
你唔係話我屌你先咩? 我邊度屌緊你? 同埋我點撐法?
文盲
成段都唔只係人身攻擊
繼續做底層loser

唔會沒完沒了 我一早貼真實案例秒撚咗

你答我唔到 數據1宗反映唔到任何意外起因同嚴重程度

你駁唔到就係代表你引數據係多餘

正如我都講過係基數差距幾大
自然男人宗數多好多
女人大把考完牌搭的士 陳嘉倩已經係
港女停車場飛落街反映大把女人有牌零技術零經驗

我貼新聞有詳盡資料

數據任你句裝
但係Fact有圖有片係無得反駁
呢段我同波音7771講
我quote緊佢 唔撚係講你呀
我咪答撚咗你 數據反映唔到實例細節

因為死10000000人都係1宗意外 死1人又係1宗
你講宗數有咩意思呀

咁你用數據論黎challenge 我
你咪就係變相幫數據撚護緊航
即係屌緊男人宗數多
你真係弱智唔係扮

我劈頭就講咗數據對意外內容嘅描述嚴重不足
宗數係港女狗公用黎護航嘅理由
講數據都只係包裝嘅港女手車幾廢害撚死市民

我貼新聞事實
我都無引用男女宗數比例

人地無引用過數據 你就淨係講同數據有咩關係

咁咪就係你都係數據論嘅狗公囉仲扮咩
我已作出總結 樓主講得好精簡又中point

女人揸車遲早死全家
你老母就係9叫左幾聲就生撚左你條柒頭
所以我咪質疑佢個堆數字無關係囉
我邊忽撐講數據?我邊忽話數據可以反映到停車場都撞既性別比例?
答到我未? 仲係度死撐 成隻癲狗咁周圍咬人 弱智仔
我邊隻字講數據論你到依家都未答到我 可唔可以quote俾我睇下
你仲兜咩 你柒咗就柒咗架喇
你反問質疑緊我點解唔講數據

所以你係數據撚

你質疑緊我啲停車場炒車新聞 點解數據無反映出黎
就係你用數據想反駁我又失敗

你話我反問質疑緊你點解唔講數據

係邊一句? 請quote
「你邊條數據睇到停車場都撞」
你咪就係數據撚幫港女護緊航

我無提撚過數據喎

你以為我9吹 點知我引新聞報導
你就口啞啞
你柒咗就柒咗架啦
#444覆咗你點樣衝出黎柒
堆數據唔係你搬架可?
我係覆緊個位肥油奶多喎
佢話依堆數據反映到overall既情況
我之後質疑依堆數據反映唔到停車場都撞既男女比例有咩問題?

你柒夠未我點樣質疑你法? 我覆緊你咩?
你柒夠未 周圍咬人既癲狗
沙田大涌橋路昨日發生1死7傷車禍,姓張(57歲)小巴司機死亡,今日下午死者家人在場路祭。涉事姓池(33歲)白色私家車女司機涉嫌危險駕駛引致他人死亡被捕,經調查後她已獲准保釋,下月中旬向警方報到。據了解,意外中另一輛同樣懷疑衝燈的黑色私家車,涉事的30歲女司機自行到警署,警方已向她發出擬控告通知書,將作進一步調查。

同樣懷疑衝燈的黑色私家車,涉事的30歲女司機

唔撚洗講野
所以你呢啲咪搞到撞車囉 成日覺得無車就可以亂咁行 仲話叫行正線果個停
唔洗再死兜啦 飯蓋都俾你撐到爛喇
你如果真係覆佢quote我做乜撚嘢呀

你呢句係針對住我屌港女炒停車場講嘅
你自己仲要cap埋你柒嘅過程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞