女 人 揸 車 遲 早 死 全 家

542 回覆
988 Like 1544 Dislike
男人衰車品

女人連break都踩錯
關條垃圾撚事 佢姨仔都炒車架啦

藍藝人得男性炒車?
你搵吓男性停車場都大炒嘅例子
港女大把泊車都炒
Google都唔撚識

港女出到閘叫做叻架喇

你係弱智俾港女打到跪嘅狗公 我唔怪你呀

希望你坐女人車 部車唔會撞穿牆飛落街
港女醜聞全集 包括炒車

[絲打入] 一齊幫港女平反!!!!!!!!!!!!!!
https://lih.kg/900808
潛水啦班女人post頭係咁話黑車男人又唔屌
油麻地架野馬個男司機炒到柒一柒你又潛左去邊?
笑死,咁咪一樣都係撞車?男人撞車高尚啲架?楊明明知飲醉仲去揸車一定係唔on9啦同埋overall 男人發生交通意外比例多啲點解釋,唔好又當睇唔到呀
直路都大炒條友唔係戇鳩係乜?同車死撚埋ok 你話無問題就無問題
男人案例多係因為持牌男人數量壓倒勝
基數大數字咪大

女人考到牌已經罕有 但考到牌手車正常仲撚罕有

男人撞車多數衰車品
女人係連車都未識控
停車場都炒到飛落街係因為break都踩錯

收聲啦俾人打14巴都要跪住嘅港女狗公
沙田車禍女司機獲准保釋 另外黑色車女司機已到警署自首
https://lih.kg/2574113

女人超速=on9,唔識控制架車,腳掣都唔識踩
男人超速=純粹超速,鍾意超速咪超速

女人衝燈=死盲閪
男人衝燈=有睇燈不過特登衝,可能趕時間姐
你邊條數據睇到停車場都撞?

你係弱智俾港女打到跪嘅狗公 我唔怪你呀

希望你坐女人車 部車唔會撞穿牆飛落街

邊撚到一樣 停車場撞穿牆飛落街
唔講以為係拍緊Fast and Furious
你隻癲狗做咩周圍咬人
我問緊上面邊條數據睇到停車場都撞人喎弱智仔
女人衝燈 1死7傷

兩位垃圾港女炮製車禍
害死咗個小巴男司機呢個就係事實真相

男人衝燈就多數係趕時間
好少會兩部私家車合作合作撞到Van 都U turn
咁你解釋下圖表個percentage 點計出嚟

「女人考到牌已經罕有 但考到牌手車正常仲撚罕有」
wow 又係呢啲連登仔「口中嘅事實」
up 就當係真
in 連登we trust
泊車果陣先過癮
強帖留名
數據反映唔到每單車禍嘅嚴重程度

死1個人又係1宗 死100人又係1宗
咁港女咪好撚著數

宗數係唔會俾係知度技術差嘅嚴重性

所以睇實例新聞報導 就無撚有錯
資料最詳盡先有得討論
你要討論就係要睇細節

我地要探討點樣可以避免同類意外
唔係望撚住個數字打飛機就有用
係要case to case 搵出事發原因 可改善之處

港女永遠就係咁
殺咗人都唔認錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞