不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
分左1個月,依家日日都3 4 點訓,頭先叫佢加番IG,佢話可否不打擾佢
係磨合唔到加淡而分了

巴打, 加油! 加左IG 一定更加留戀架!
分左1個月,依家日日都3 4 點訓,頭先叫佢加番IG,佢話可否不打擾佢
係磨合唔到加淡而分了

如果想追返, 就加油, 唔係好似我咁後悔!
係磨合唔到加淡而分了

有佢ig更加放低唔到

利申過來人,佢無block無unfollow
係磨合唔到加淡而分了

唔追了,佢已經享受自己生活,後悔程度不及佢絕
係磨合唔到加淡而分了

點解都可以咁絕.........?
咁耐感情都無側忍之心?
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

我真係唔明白, 我地四年,
最後可憐下我都唔想.......
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

我真係唔明白, 我地四年,
最後可憐下我都唔想.......

最後連講野都無留手, 唔好再聯絡...
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖

我比D FD屌話我連地底泥都不如,好似被遺棄的小狗,ff主人收留

但我真係好難放低
佢又冇block sc fb ws 又已讀
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖

我比D FD屌話我連地底泥都不如,好似被遺棄的小狗,ff主人收留

但我真係好難放低

我都一樣似隻狗, 而且分手後仲要將問題歸咎於我
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖

但我真係好難放低

我衰過隻狗
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖

但我真係好難放低

我衰過隻狗

點解呢
係磨合唔到加淡而分了

咁耐感情都無側忍之心?

女人嘛,佢唔想拖住大家
PS 2年半

絕起黎真係好恐怖

但我真係好難放低

佢話大家錯,我心諗算啦,絕都無計
今晚我約左FD 子飲酒,
日子真係見步行步

巴打小心身體呀
其實呢幾日來, 朋友同巴打們講既道理我都明白架...
但就停止唔到回憶既出現,
分開左三個月, 其實已經習慣唔搵佢.
只不過回憶作怪, 情緒氾濫

我今日都啱啱分手3個月,佢都好似同條新仔拍咗就快2個月。分手前佢話我成日迫佢,成日發佢脾氣,管佢。但我有佢覺得嘅行為係因為佢做多好嘢令我開始不安同冇信心。佢上年11月開始出嚟做嘢,佢一出咗嚟做就因為時間關係,開始好少理我,包括我嘅所有煩惱,佢都冇咩回應。忍咗個半月,我頂唔順同佢嘈咗一次,我嘈嘅原因一來係唔開心,二來係想大家正視個感情問題,但佢冇咩回應,仲發埋我脾氣,覺得我唔體諒佢唔理解佢,我嗰刻覺得好失望,決心想分手,因為覺得大家嘅步伐根本唔同。但佢最後叫我畀次機會佢,我又心軟,所以冇分到。但之後嘅嗰2個月,我哋都有嘈過2、3次,問題始終都係嗰樣。去到2月尾,我同佢可以係3個星期先見一次,溝通基本得返每日嘅幾句wtspp。到最後我都係頂唔順,同佢講基本上一係就係解決我,一係就再畀多次機會大家去改變個問題。最後佢選擇分手,因為佢原來去到最後嗰2個月,佢其實已經唔想見我同覆我wtspp。因為佢覺得對我好大壓力,又管佢。佢分咗手之後好絕,我都掹過幾次,當然係冇用啦。最後我打畀佢同wtspp過佢屌咗佢2次。依家佢已經block晒我電話同wtspp,反晒面。而佢都4月頭都應該拍咗拖,但佢我個fd強調,個男仔係分咗手之後先出現,但1個月左右就同咗個男仔拍拖,所以到依家我都唔知自己有冇戴帽。

利申:我大佢6年
就到12點...
個心好痛好痛
個感覺就好似啱啱分手個陣..
無飲酒,同fd子傾左,輕鬆左好多,唔開心一定有,但我知道我要點諗。多謝各位關心,我一陣返屋企再覆你地。
無飲酒,同fd子傾左,輕鬆左好多,唔開心一定有,但我知道我要點諗。多謝各位關心,我一陣返屋企再覆你地。

沖個涼先再傾
日子仍然好難捱,
每日都好似要用晒所有氣力去過咁
唔知佢記唔記得今日係記念日
其實呢幾日來, 朋友同巴打們講既道理我都明白架...
但就停止唔到回憶既出現,
分開左三個月, 其實已經習慣唔搵佢.
只不過回憶作怪, 情緒氾濫

我今日都啱啱分手3個月,佢都好似同條新仔拍咗就快2個月。分手前佢話我成日迫佢,成日發佢脾氣,管佢。但我有佢覺得嘅行為係因為佢做多好嘢令我開始不安同冇信心。佢上年11月開始出嚟做嘢,佢一出咗嚟做就因為時間關係,開始好少理我,包括我嘅所有煩惱,佢都冇咩回應。忍咗個半月,我頂唔順同佢嘈咗一次,我嘈嘅原因一來係唔開心,二來係想大家正視個感情問題,但佢冇咩回應,仲發埋我脾氣,覺得我唔體諒佢唔理解佢,我嗰刻覺得好失望,決心想分手,因為覺得大家嘅步伐根本唔同。但佢最後叫我畀次機會佢,我又心軟,所以冇分到。但之後嘅嗰2個月,我哋都有嘈過2、3次,問題始終都係嗰樣。去到2月尾,我同佢可以係3個星期先見一次,溝通基本得返每日嘅幾句wtspp。到最後我都係頂唔順,同佢講基本上一係就係解決我,一係就再畀多次機會大家去改變個問題。最後佢選擇分手,因為佢原來去到最後嗰2個月,佢其實已經唔想見我同覆我wtspp。因為佢覺得對我好大壓力,又管佢。佢分咗手之後好絕,我都掹過幾次,當然係冇用啦。最後我打畀佢同wtspp過佢屌咗佢2次。依家佢已經block晒我電話同wtspp,反晒面。而佢都4月頭都應該拍咗拖,但佢我個fd強調,個男仔係分咗手之後先出現,但1個月左右就同咗個男仔拍拖,所以到依家我都唔知自己有冇戴帽。

利申:我大佢6年

情況又係同我類似, 其實戴唔戴帽唔緊要啦, 個女個心無左你先覺得你煩.
因為佢個心無左你, 唔知點算, 所以你點再屌佢都唔會返到轉頭, 你估佢唔知道你點解燥咩. 係因為佢個心已經無左你
個情況同我一樣, 有心想拉返近距離, 唔會因為想溝通而嬲左你, 同我熱戀個陣晚晚打電話比我添.....所以佢個心無左你, 你做咩都係乞鳩佢憎....

沖個涼先再傾

返到啦, 多謝絲打關心

沖個涼先再傾

返到啦, 多謝絲打關心

有冇食嘢?
日子仍然好難捱,
每日都好似要用晒所有氣力去過咁

加油啦, 我今日同FD 子傾完諗通左好多, 當然唔開心就一定仲有, 唔介意可以係到大家傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞