不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
我成功訓左個幾鐘,無食藥

好嘅開始啊巴打
我岩岩相反,開始唔想訓覺
好怕發夢又見到佢

好嘅開始啊巴打
我岩岩相反,開始唔想訓覺
好怕發夢又見到佢

但我訓唔返呢⋯⋯
其實點解一合埋眼, 就會不自覺地諗起D仆街野
其實我都好想知點解啲可以咁快搵到第個
講緊一個禮拜兩個禮拜既事
可唔可以當比啲尊重呢段幾年既關係呀八婆!
其實我都好想知點解啲可以咁快搵到第個
講緊一個禮拜兩個禮拜既事
可唔可以當比啲尊重呢段幾年既關係呀八婆!

屌,死八婆,佢只係用同我四年既相處方式,同條仔相處
你永遠都記住我,而我只會憎你一世
依家合埋眼,諗起既唔撚再係往事,而係你條八婆點撚樣賤鳩格,浪費晒我幾年時間、心機、精液。
鬼唔撚望比人狠狠飛甩你,然後記住我既好內疚一世啦
屌你老味,死八婆,咪撚再搵我,我只會屌你一次心一次金
屌你老味,死八婆,咪撚再搵我,我只會屌你一次比一次金
屌你老味,死八婆,咪撚再搵我,我只會屌你一次比一次金

獲獲嘈交分手唔夠幾日就可以係網識到條仔返黎
啲仔講幾句甜言蜜語 就濕撚哂
你老母 你真係當自己公主咩屌你
I hope he break your heart like you broke mine
Del哂你啲野 我要你以後想搵我都搵唔撚到
分咗手仲想依賴住我 食屎啦臭雞
又訓唔到
平時返工唔願起身,今日唔駛就自動醒
我想剪頭髮,搵啲嘢搞下
平時返工唔願起身,今日唔駛就自動醒
我想剪頭髮,搵啲嘢搞下

我食藥左訓左3-4個鐘又醒左
出去搵野比自己忙下囉
依家合埋眼,諗起既唔撚再係往事,而係你條八婆點撚樣賤鳩格,浪費晒我幾年時間、心機、精液。
鬼唔撚望比人狠狠飛甩你,然後記住我既好內疚一世啦

他朝君體也相同
出去飲完野玩完,番到屋企又發作了又回歸活死人mode

正常

振作,我明好辛苦我都好努力去嘗試緊
佢都咁覆我
訓左幾個鐘
醒啦你地,佢知道要幸福,但唔係同你地
醒啦你地,佢知道要幸福,但唔係同你地

邊有咁易
訓左幾個鐘

最後有冇食安眠藥?
訓左幾個鐘

最後有冇食安眠藥?

無,琴晚訓左一個鐘醒左
然後一合埋眼又諗起d仆街野
八點半訓到依家
訓左幾個鐘

最後有冇食安眠藥?

無,琴晚訓左一個鐘醒左
然後一合埋眼又諗起d仆街野
八點半訓到依家

無食,今晚睇情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞