不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
其實諗返佢點傷害你係咪好事呢?
好似我前日咁,直接屌爆佢,反而令我覺得解脫

我驚你屌完之後過多排就開始黎料
今日終於識得肚餓⋯⋯好開心
其實諗返佢點傷害你係咪好事呢?
好似我前日咁,直接屌爆佢,反而令我覺得解脫

我驚你屌完之後過多排就開始黎料

佢琴晚打比我想攞道德高地,
之後已經來料
Walking down 29th and park
I saw you in another’s arms
Only a month we’ve been apart
You look happier
Saw you walk inside a bar
He said something to make you laugh
I saw that both your smiles were twice as wide as ours
Yeah, you look happier, you do
Ain’t nobody hurt you like I hurt you
But ain’t nobody love you like I do
Promise that I will not take it personal, baby
If you’re moving on with someone new
‘Cause baby you look happier, you do
My friends told me one day I’ll feel it too
And until then I’ll smile to hide the truth
But I know I was happier with you
呢首陪咗我成年

我聽緊, 竟然又喊左出來
Walking down 29th and park
I saw you in another’s arms
Only a month we’ve been apart
You look happier
Saw you walk inside a bar
He said something to make you laugh
I saw that both your smiles were twice as wide as ours
Yeah, you look happier, you do
Ain’t nobody hurt you like I hurt you
But ain’t nobody love you like I do
Promise that I will not take it personal, baby
If you’re moving on with someone new
‘Cause baby you look happier, you do
My friends told me one day I’ll feel it too
And until then I’ll smile to hide the truth
But I know I was happier with you
呢首陪咗我成年

我聽緊, 竟然又喊左出來

喊到收唔到聲............
好撚辛苦......
呢到好多同伴
我都明樓主狀況 同你差唔多
每次以為打動到佢 但結果講句更絕既
佢又唔block我IG 搞到我日日係到睇
仲要同我講多謝我教識佢D乜 會係新仔身上用返出黎
我屌你咩我教識你點解唔係對我用而係對人用

係......話佢好珍惜我地既回憶, 佢唔會DEL 相, 有緣先走埋一齊四年.
話我唔應該將回憶靜係掉比佢一個.
你只係帶住我地既回憶, 習慣, 利用新既男人延續落去
喊得好辛苦, 聽完首HAPPIER
我好希望我唔好亂諗野,
我唔會好似咁講等你架, 八婆
喊得好辛苦, 聽完首HAPPIER
我好希望我唔好亂諗野,
我唔會好似歌詞咁講等你架, 八婆
我明白完全訓唔到既感受
日子好難捱,依兩個月黎我靠食藥先食到⋯
我明白完全訓唔到既感受
日子好難捱,依兩個月黎我靠食藥先訓到⋯
我明白完全訓唔到既感受

安眠藥? 我都想食, 飲酒對我來講無乜用
我明白完全訓唔到既感受

我都係飲酒既話無用了,開頭都仲還可以靠飲酒
我明白完全訓唔到既感受

係咪藥房有得買, 呢世仔都未食過
呢到好多同伴
我都明樓主狀況 同你差唔多
每次以為打動到佢 但結果講句更絕既
佢又唔block我IG 搞到我日日係到睇
仲要同我講多謝我教識佢D乜 會係新仔身上用返出黎
我屌你咩我教識你點解唔係對我用而係對人用

係......話佢好珍惜我地既回憶, 佢唔會DEL 相, 有緣先走埋一齊四年.
話我唔應該將回憶靜係掉比佢一個.
你只係帶住我地既回憶, 習慣, 利用新既男人延續落去

呢句野好似....
佢都講過會將我地經歷當成一段回憶
可以睇,但唔會再有感覺
E家就得返我一個on99係到掛住佢

你既帶住我地既野同新既男人延續落去
咁你有日發展落去, 發現佢都有我既缺點, 你會接受定放棄呢?
如果你接受到, 咁點解當唔接納返我呢?
我明白完全訓唔到既感受

其實我唔建議買黎食,只係我用盡所有方法都訓唔到先開始食
我明白完全訓唔到既感受

點解唔建議...? 我朝早先訓到, 斷斷續續訓左幾個鐘就醒
過幾日返新工都唔知點算
我明白完全訓唔到既感受

過幾日返新工都唔知點算

驚你食開要食先訓到咋
我明白完全訓唔到既感受

過幾日返新工都唔知點算

驚你食開要食先訓到咋

我好驚返工之後都訓唔到.......
份工感覺幾好幾有發展空間
我明白完全訓唔到既感受

過幾日返新工都唔知點算

試下其他方法啦出去瘋狂跑步又好,我唔食完全 0 眼訓,唔訓又亂諗野訓到又得少少仲出晒汗,食到間唔中手震
我明白完全訓唔到既感受

過幾日返新工都唔知點算

試下其他方法啦出去瘋狂跑步又好,我唔食完全 0 眼訓,唔訓又亂諗野訓到又得少少仲出晒汗,食到間唔中手震

我好似都差唔多, 琴日打BALL 成身無力......
呢幾日輕左6 KG, 今日有D食慾
我明白完全訓唔到既感受

過幾日返新工都唔知點算

驚你食開要食先訓到咋

我好驚返工之後都訓唔到.......
份工感覺幾好幾有發展空間

放空個腦,會唔會好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞