不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
而家咁夜,佢終於訓左
我終於可以唔使check住佢WhatsApp online
終以可以專心清今日嘅工作

而家會好痛,但遇到下一個你鍾意嘅人,你就會覺得以前係開心,但只會有種可惜感覺,唔會再心痛

利申:用咗5年放低初戀,因為遇到啱啱呢個女朋友

絕對明啊..所以依刻就係好唔想第時大家真係有機會遇番既時候係留下可惜同遺憾..再所以今次咁盡力去捉住但無奈依刻我再做D咩都冇用了..
原來真係會用咁長時間..身邊認識既多數都係半年、大半年到就無事了..

但分手個陣chur會連餘下的感覺就無左
唉好辛苦

巴打講得好啱,想一齊返就要畀佢睇到你真係改緊
所以我都唔敢成日煩佢,唯有默默咁等

我諗只係我痴線先會用咁耐時間,有時都覺得自己有啲問題
例如死唔放低

比對方見到你改緊係岩架但突然有種好傻既諗法係佢都唔再係身邊相處又點知我真係徹底改左呢..
明白默默咁等既果種痛 但都明你所講既死放唔低..會放唔低係因為你仲愛

如果忍到痛,過一排由朋友開始從新相處過,都可能有機會
但唔係而家呢個階段
或者係個天想你改好先再畀佢睇到你嘅好,到時長相廝守呢
我信如果真係有緣,最後點都會一齊返

我都想同佢做fd,
起碼我可以試2次吸引...

屌我又FF佢搵番我

畀啲時間大家啦巴打
急同佢做返朋友,又會衰衝動不停逼佢
等大家都冷靜返再從新發展,可能會傾到計呢

我有煩過佢,然後隔約10日先搵下佢,佢都咁嘅態度
其實巴打,唔好執著做唔做朋友,佢係冷淡你點都知道,我就係比「朋友」呢兩個字,玩足我三個月

唉好辛苦

例如死唔放低

比對方見到你改緊係岩架但突然有種好傻既諗法係佢都唔再係身邊相處又點知我真係徹底改左呢..
明白默默咁等既果種痛 但都明你所講既死放唔低..會放唔低係因為你仲愛

但唔係而家呢個階段

我都想同佢做fd,

屌我又FF佢搵番我

但而家係連朋友都做唔到 連繫唔到嗎..?

例如我問佢近來有咩做
佢會2日後reply

點解要問

依D係朋友的回覆咩

屌同我好似
佢覺得你干涉到佢生活
你地有無共同興趣?
send吓啲嘢畀佢睇下,開返個話匣子先啦

唉好辛苦

例如死唔放低

但唔係而家呢個階段

我都想同佢做fd,

屌我又FF佢搵番我

例如我問佢近來有咩做
佢會2日後reply

點解要問

依D係朋友的回覆咩

屌同我好似
佢覺得你干涉到佢生活
你地有無共同興趣?

send左,灰tick

而家會好痛,但遇到下一個你鍾意嘅人,你就會覺得以前係開心,但只會有種可惜感覺,唔會再心痛

利申:用咗5年放低初戀,因為遇到啱啱呢個女朋友

絕對明啊..所以依刻就係好唔想第時大家真係有機會遇番既時候係留下可惜同遺憾..再所以今次咁盡力去捉住但無奈依刻我再做D咩都冇用了..
原來真係會用咁長時間..身邊認識既多數都係半年、大半年到就無事了..

唉好辛苦

例如死唔放低

但唔係而家呢個階段

最後果句中啊..我都係咁睇雖然依刻見到大家變成咁真係好痛好痛
但願真係有機會同長相廝守

好人最後會有好報

好可惜以前既自己唔係佢心中既好人 O1緊但仲對花花世界好奇結果變到而家咁既地步 不過依刻真心醒而且今次既痛已經得到之前既教訓
其實巴打,唔好執著做唔做朋友,佢係冷淡你點都知道,我就係比「朋友」呢兩個字,玩足我三個月

我同你地最大分別係,我係被不讀,你地係被吊命嗰隻...你地都叫可能有假希望。

我有的是無力感

唉好辛苦

例如死唔放低

但唔係而家呢個階段

我都想同佢做fd,

屌我又FF佢搵番我

例如我問佢近來有咩做
佢會2日後reply

點解要問

依D係朋友的回覆咩

屌同我好似
佢覺得你干涉到佢生活
你地有無共同興趣?

send左,灰tick

明架..因為如果對你依個人冇心既話係連睇都唔想睇禁都唔想禁入去..
安全到家

我同你地最大分別係,我係被不讀,你地係被吊命嗰隻...你地都叫可能有假希望。

我有的是無力感

啱呀..連希望都無

唉好辛苦

例如死唔放低

但唔係而家呢個階段

我都想同佢做fd,

屌我又FF佢搵番我

例如我問佢近來有咩做
佢會2日後reply

點解要問

依D係朋友的回覆咩

屌同我好似
佢覺得你干涉到佢生活
你地有無共同興趣?

send左,灰tick

明架..因為如果對你依個人冇心既話係連睇都唔想睇禁都唔想禁入去..

愛情管太多又話控制狂
唔管又話好似朋友咁
當初唔管係因為愛情要信任,有咩事都講,所以嗌交好小係我爆,因為知自己不足。結果就話唔係因為忙,而因單方淡而完。
安全到家

你唔好再on99咁去啦,一個紀念日都唔care嘅男人不值你愛

利申寫千字文比承諾被已讀,開始死心
當初條八婆話其實我係想同你由朋友重新發展,
仲埋怨我話我唔分享自已生活,
我仲記得母親節個日,我忍唔住講,你又叫我分享生活,你仍然都係咁冷淡,我地點拉返近距離呢?
之後佢又無理我一日,再搵返佢,
佢就話:我要去外地,會好忙,等我到台灣再搵你啦
我on99等足一個星期,又主動搵佢,開始完全無視我⋯⋯
我仲記得母親節個日,我忍唔住講,你又叫我分享生活,你仍然都係咁冷淡,我地點拉返近距離呢?

然後打足比佢成日,cut我線,到第二日朝早五點,佢搵個男人同我傾,話知道我地既問題,想幫我地⋯⋯
我on99仲同個男既傾左成個鐘⋯⋯
但後來知道,當時佢已經有左新歡,但仲搵個男仔朋友同我扮fd 傾計
安全到家

加油⋯⋯

我有的是無力感

啱呀..連希望都無

每日好似係咁係到諗緊究竟係咪有希望 好可笑
明明眼見住佢慢慢del相到唔知會唔會unfollow,fb unfriend等既行為又好似話比自己知無希望但又因為自己仲好愛而安慰自己希望佢一個人夠了就會番番尼..

我有的是無力感

啱呀..連希望都無

每日好似係咁係到諗緊究竟係咪有希望 好可笑
明明眼見住佢慢慢del相到唔知會唔會unfollow,fb unfriend等既行為又好似話比自己知無希望但又因為自己仲好愛而安慰自己希望佢一個人夠了就會番番尼..

加油,你都知道佢點諗啦⋯⋯

然後打足比佢成日,cut我線,到第二日朝早五點,佢搵個男人同我傾,話知道我地既問題,想幫我地⋯⋯
但後來知道,當時佢已經有左新歡,但仲搵個男仔朋友同我扮fd 傾計

佢連有新歡,都仲要搵個男既比半絲希望我⋯⋯你地話我咁嬲唔係無原因架⋯⋯
親愛的仲要好鐘意睇某ig專欄作家既post 因為佢我都留意左佢寫既野
哇依排每個post都中到入肉好似更加鞏固佢離開我既行為咁真係愈睇愈諷刺

或許之前慢慢令佢萌生終於要離開我既諗法係因為睇得多而同時果刻既自己仲未清醒 搞到佢之前開始釋懷覺得要對自己好d 唉

佢連有新歡,都仲要搵個男既比半絲希望我⋯⋯你地話我咁嬲唔係無原因架⋯⋯

岩啊嬲係正常起碼嬲然後令你繼續做好自己變得更好既動力會大過你痛到無力起番身
親愛的仲要好鐘意睇某ig專欄作家既post 因為佢我都留意左佢寫既野
哇依排每個post都中到入肉好似更加鞏固佢離開我既行為咁真係愈睇愈諷刺

或許之前慢慢令佢萌生終於要離開我既諗法係因為睇得多而同時果刻既自己仲未清醒 搞到佢之前開始釋懷覺得要對自己好d 唉

無事架,咁on9睇專欄而改變諗法?

岩啊嬲係正常起碼嬲然後令你繼續做好自己變得更好既動力會大過你痛到無力起番身

後來仲話係唔返一齊係歸咎於我超越朋友底線,下下要佢覆我喎,大佬,同你閒話家常你都唔理我,我真係唔識做
出去飲完野玩完,番到屋企又發作了又回歸活死人mode
出去飲完野玩完,番到屋企又發作了又回歸活死人mode

加油巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞