不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
話說我屌到佢BLOCK左我,
發現佢好撚嬲咁問佢D FD, 我係唔係搵過佢地
當我知道佢有嬲, 我就知道我成功左

我都係
原本冇block, 我屌到佢block我

我未屌, 已被BLOCK

唔緊要啦, 我呢D 仆街先做得出
話說我屌到佢BLOCK左我,
發現佢好撚嬲咁問佢D FD, 我係唔係搵過佢地
當我知道佢有嬲, 我就知道我成功左

我都係
原本冇block, 我屌到佢block我

我未屌, 已被BLOCK

唔緊要啦, 我呢D 仆街先做得出

你打左比佢都未必屌得落
我完全鬧唔落...
我完全鬧唔落...

我都係一時衝動 先鬧落去
有男仔同佢隔空傳情,但又唔知佢地係咪已經一齊左
係咪應該放棄
佢第二日仲要打來,話佢新歡無介入我地感情
我話我唔想知道
平時我話我地需要溝通,你都當我無到
我打比你又cut線,
你主動打來就係講埋d無用既野
分得咁彊先主動打來話想和平d
on99
係咪應該放棄

分左手?

有呀, 對我嚟講
上次聽你講有份工唔錯, 開始返未?

六月開始....所以想整返D 睡眠質素,
雖然一直都有失眠問題, 但呢幾日誇張到完全訓唔到

好快6月喎~希望你星期日前可以瞓得好

相信無外界力量真係難D.....

我朋友送左串黑矅石比我話幫我減負能量帶住訓會仲好啲
試帶緊今日係第二日

等你包膠

第一日已有中伏感

我都有考慮過買

試帶緊今日係第二日

等你包膠

第一日已有中伏感

我都有考慮過買

試緊有無用,本身fd子仲想話送粉晶比我的(唔知話對愛情好)
但心諗男人老狗帶乜春粉紅色
發夢真係一件好打擊人心情嘅事
發夢佢send返晒一齊影嘅相畀我,講好多以前開心嘅事
醒咗即刻望個WhatsApp,佢無再覆我
係咪應該放棄

分左手?

分左啦

個真實感

個真實感

同埋發夢同現實個反差感

試帶緊今日係第二日

等你包膠

第一日已有中伏感

我都有考慮過買

試緊有無用,本身fd子仲想話送粉晶比我的(唔知話對愛情好)
但心諗男人老狗帶乜春粉紅色

我想擋下D衰人
係咪應該放棄

分左手?

分左啦

唔好比自己後悔,但未必有預期既結果

個真實感

同埋發夢同現實個反差感

呢三個月都發過無數次佢主動搵返我
訓左一陣,成身散晒
依個post見到好多同路人..好心up好感概
之前一直有睇開無論無高登定連登 一直都冇開ac既意思..
但係今日終於開..user name都係同佢有意思 依個係我第一個正正式式留名既post..

我今日一年啦..如果冇分手既話 係初戀..原來真係好痛
所以更加可想而知你地2 3 4什至更多年分左手既痛苦程度..
見到上面有位同自己好似既絲..仲要係同一日紀念日 更加感概
見到你有句係話自己失去左先識珍惜 我都係..

今年yr1..難得完final打算有更多時間陪到佢..可惜..
記得上一次final完左仲開心到飛起因為果陣終於同佢拍下拖鬆一鬆
打算今次係我第一個sem break有好多野想一齊做..

上個月月尾同我講散 我日日崩潰結果大病連final都考唔到
等左成個月初步confirm埋身體狀況ok 前日決定搵佢多次等佢放工 親手整左佢最鐘意食既野
但最後都唔番番尼..今日本身係一年了..

sorry for 1999..但真係好多野好感概係咁叫春
但係今日終於開..user name都係同佢有意思 依個係我第一個正正式式留名既post..

所以更加可想而知你地2 3 4什至更多年分左手既痛苦程度..

今年yr1..難得完final打算有更多時間陪到佢..可惜..
記得上一次final完左仲開心到飛起因為果陣終於同佢拍下拖鬆一鬆

等左成個月初步confirm埋身體狀況ok 前日決定搵佢多次等佢放工 親手整左佢最鐘意食既野

佢唔理就由佢啦....我成個:同佢未完成的事都放左係垃圾筒

但係佢仲單身個陣我仲係想追返佢,可惜無可能,去到佢樓下到唔落嚟

加油絲打, 係好難好難頂, 當以前成個世界都係佢, 變成自己係到ON99 等一個唔會返轉頭既人.
但加油啦, 靠自己架啦, 唔開心唔好收收埋埋, 一定要講出來
睇返一月分D 對話, 佢仲話邊個同佢去洱海就嫁比邊個.....
依家六月已經物是人非
先幾個月, 已經可以愛上另一個人
明明仲每日老公點樣點樣,
我三月個時佢生日, 仲諗住同佢去埋旅行先搵工
結果..........
其實我仲習慣緊有佢既日子, 每日打比我既日子,
但係.....
佢每日改變, 我一直停留
付出太多, 愛得太深, 傷害最深

佢唔理就由佢啦....我成個:同佢未完成的事都放左係垃圾筒

但係佢仲單身個陣我仲係想追返佢,可惜無可能,去到佢樓下到唔落嚟

佢肯見我..我地前日大家都好冷靜好平淡..佢冇好似一個月前既嬲同覺得我煩
反而係講依刻想專注番係工作..佢話以前既佢好想拍長拖因為已經玩夠
依一年為我做左好多野但我一次一次既唔珍惜令佢已經捱唔住..
工作壓力已經大但仲因為我搞到更加辛苦..佢話我令佢覺得愛情好虛無好捉唔住
即使擺曬成副心機去維繫但原來係唔知對方幾時會離開自己..
所以依刻想放番成副心機係工作上..我知道依刻既我未夠成熟去陪佢渡過工作既低潮但依段時間真係好痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞