不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
sorry... 純粹揼個問題響度,人際關係好難處理。

指頭黑人:
you can't have trust issues,
if you have no one to trust beforehand.
巴打,我而家都係咁既狀況
惟有起身振作!!!如果唔係輸更多

好長篇, 等我消化下先

其實你清楚自己問題而好改, 已經好叻架啦, 下次記得表達自己情感啦, 女仔好鍾意聽其實......
至於你嬲佢好正常, 對方為左拒絕你, 咩籍口都會講得出, 目標只係想拒絕你而又唔想個一刻做衰人.....因為佢個心都唔係你到, 而你仲係原地, 感覺係好難受...
加油啦, 上進既男仔會有人欣賞架

好長篇, 等我消化下先

其實你清楚自己問題而好改, 已經好叻架啦, 下次記得表達自己情感啦, 女仔好鍾意聽其實......
至於你嬲佢好正常, 對方為左拒絕你, 咩籍口都會講得出, 目標只係想拒絕你而又唔想個一刻做衰人.....因為佢個心都唔係你到, 而你仲係原地, 感覺係好難受...
加油啦, 上進既男仔會有人欣賞架

有時女仔唔知你諗咩, 會好冇安全感
應該會好1999,飲住悶酒打嘅。

可能咁講好中二,但我分析洞察力有啲強,同細節位都睇得好清。令到就算A未公開之前我都已經估到係邊個人...

Adrian Monk: it's a gift, and also a curse.

好辛苦... 一諗起如果A有同個厹嘅講起佢覺得我唔夠愛佢...而厹催化成件事,而A又立即死心,又立即去愛上一個同佢有暫時相同目標嘅人,佢地為左公司project做得好辛苦我知,但我唔識果啲野,我真係咩都幫唔到手,就算我係想嘅,我實質上都係冇陪佢,冇支持佢。

我好痛心,我係一個唔值得比人愛,唔配愛人嘅廢物。

可能咁講好中二,但我分析洞察力有啲強,同細節位都睇得好清。令到就算A未公開之前我都已經估到係邊個人...

Adrian Monk: it's a gift, and also a curse.

好辛苦... 一諗起如果A有同個厹嘅講起佢覺得我唔夠愛佢...而厹催化成件事,而A又立即死心,又立即去愛上一個同佢有暫時相同目標嘅人,佢地為左公司project做得好辛苦我知,但我唔識果啲野,我真係咩都幫唔到手,就算我係想嘅,我實質上都係冇陪佢,冇支持佢。

唔好咁講呀, 每個人都值得愛人與被愛
俾D信心
請問你幾多歲呀?
雖然我幫唔到我自己, 或者幫到你呢
你唔怕同我地講

A 係唔係你心, 其實唔關厹公事, 佢一早心淡左, 無左隻厹, 都係一定會甩開你, 厹只係催化劑.....
我呢半年都係唔識處理呢件事,工作嘅壓力已經攪到我由年頭開始失眠到依家,分手之後我完全冇心機做野,本來好睇我嘅上司,對我嘅評價都已經跌到谷底。

但我冇得怨人,冇得放負,因為係自己攞黎。
唔好覺得自己無用, 起碼你肯為對方努力工作

A 係唔係你心, 其實唔關厹公事, 佢一早心淡左, 無左隻厹, 都係一定會甩開你, 厹只係催化劑.....

我知呀,所以我一路都覺得自己問題比較大,亦係最大部分都係咁。
我呢半年都係唔識處理呢件事,工作嘅壓力已經攪到我由年頭開始失眠到依家,分手之後我完全冇心機做野,本來好睇我嘅上司,對我嘅評價都已經跌到谷底。

加油啦, 工作既野東家唔打打撈家, 最緊要你重信心,
條路係你自己, 唔係一個唔欣賞你既人

我知呀,所以我一路都覺得自己問題比較大,亦係最大部分都係咁。

有問題, 下一段改好佢囉!將最好既自己留比更值得既人
我知你好難受, 你琴日都已經有留名.....

加油啦, 工作既野東家唔打打撈家, 最緊要你重拾信心,
條路係你自己, 唔係一個唔欣賞你既人
加油, 最緊要傷完醉完, 就搵返自己....
依家我除左怨恨, 可以促使我繼續向前行既, 就係新既工作

唔好咁講呀, 每個人都值得愛人與被愛
俾D信心
請問你幾多歲呀?
雖然我幫唔到我自己, 或者幫到你呢
你唔怕同我地講

最衰係,我到依家都唔捨得嬲佢。我覺得我好矛盾。
我已經放低晒B對我點,因為我知清楚佢為人之後,我鬧左佢一獲勁嘅,係我近年除左依家之外,最厲害嘅一次情緒爆發。

我由減分制變左做加分制。

A比我加到好高分,到依家,都未負。

唔好咁在意佢, 放低佢無話要嬲唔嬲佢既, 係時候要重新認真工作
我已經放低晒B對我點,因為我知清楚佢為人之後,我鬧左佢一獲勁嘅,係我近年除左依家之外,最厲害嘅一次情緒爆發。

我由減分制變左做加分制。

A比我加到好高分,到依家,都未負。

加咩分, 咁樣大家都好辛苦喎....感覺行先啦
巴打你個 case 同我 exact7ly the same.

你係咪我FD子?

我都係同你地一模一樣咁既處境,我仲以為自己係未傻鬼左...........訓唔到,食唔到,無哂動力......過往3年日日既電話wtsapp /見面,一下子無哂....好唔習慣

唔好咁在意佢, 放低佢無話要嬲唔嬲佢既, 係時候要重新認真工作

就係因為依家又開始唔忙,我又諗多左佢⋯

朋友都話我,就算覺得佢幾好都好,都唔可以因爲佢而攪到做人工作都兩頭唔到岸。

但如果我係個咁易放低到既人,我諗我已經唔會識到佢,已經唔會咁多野諗咁多野估咁多野自己攪自己。

我好恨自己響唔應該吊兒郎當既時候吊兒郎當,哈,好諷刺。
巴打你個 case 同我 exact7ly the same.

你係咪我FD子?

我都係同你地一模一樣咁既處境,我仲以為自己係未傻鬼左...........訓唔到,食唔到,無哂動力......過往3年日日既電話wtsapp /見面,一下子無哂....好唔習慣

我叻你少少多一年.
唉, 無得唔習慣, 人地都唔願意可憐下
之前佢揀左新女朋友 我好崩潰
但仲去追佢 求佢返黎
呢大半年為左追佢返黎真係做左好多野
連做人既尊嚴都無埋
終於佢又肯復合
以為今次可以好好地直到永遠 以為努力有回報
開心左幾個月 又變返冷淡
原來感情真係無得勉強
無論比佢揀多幾多次 都係唔會揀你
無論比佢揀多幾多次 佢都係會揀放棄你
最仆街係 hurt完你扔低你 再同你講 係因為我比唔到幸福你
唔想阻住你

因為比唔到幸福我 所以而家要扔低我?

如果你愛我 唔係應該諗辦法去令我幸福咩

係呀 如果你係愛我既話

......好慘...

你係咪我FD子?

咁都搵得返

咁老實,我係覺得我唔配咁唔開心既,我先得一年都冇,可能只係我太活在自己世界。
睇得自己太重,先會覺得佢咁快有下一個係可惡既事。

依家好似有幾個人響我身體入面咁,一個幫佢搵理由,一個嬲佢,一個嬲自己。好怕,好心寒,唔知點做,失戀太少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞