不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike

分左兩年幾?

無其他人接觸你?
要捨得放手啦

兩年啦⋯⋯你只係鍾意當時回憶既佢,而唔係真實既佢,回憶當然美好。
我唔識教你點放低,一直都活係回憶好辛苦⋯⋯
嘗試下接受d適合自己既人啦

分左兩年幾?

無其他人接觸你?
要捨得放手啦

兩年啦⋯⋯你只係鍾意當時回憶既佢,而唔係真實既佢,回憶當然美好。

分左兩年幾?

無其他人接觸你?
要捨得放手啦

我都走緊出來!大家一齊加油!最緊要你有心想走出來!
話說今日同個fd出去搵pt 然後講起我同佢依件事後好似釋懷左小小
正如各位所講既依刻以朋友相處或許唔係最壞情況

結果岩岩打左篇野同佢講依兩日諗通左既野、明白依刻定位係做番朋友

打算等佢知我諗通左啦點知睇完又已讀
雖然預左但見到藍剔曬一句都唔覆好鬼心痛
全日好似叫春雀咁小小事就觸發起同佢既回憶
話說今日同個fd出去搵pt 然後講起我同佢依件事後好似釋懷左小小

結果岩岩打左篇野同佢講依兩日諗通左既野、明白依刻定位係做番朋友

唉,靜待下先⋯⋯

唉,靜待下先⋯⋯

唔好後悔,但唔好咁大期望
加油各位巴打絲打,我食左藥嘗試下訓覺

唉,靜待下先⋯⋯

唔好後悔,但唔好咁大期望

明白明白 打算即使搵但都唔再係依半個月同唔會搵咁密等佢再靜下..

無其他人接觸你?
要捨得放手啦

我都走緊出來!大家一齊加油!最緊要你有心想走出來!

又失眠
日頭已經好努力趕之前工作進度搞到好攰,都要訓唔著
都唔知係天氣太熱,做嘢壓力太大,定係掛住佢

擇日失眠,亦別要揀這三四天
飲到係咁嘔係咁喊
巴打你個 case 同我 exact7ly the same.

你係咪我FD子?

我都係同你地一模一樣咁既處境,我仲以為自己係未傻鬼左...........訓唔到,食唔到,無哂動力......過往3年日日既電話wtsapp /見面,一下子無哂....好唔習慣

咁都搵得返

咁老實,我係覺得我唔配咁唔開心既,我先得一年都冇,可能只係我太活在自己世界。
睇得自己太重,先會覺得佢咁快有下一個係可惡既事。

依家好似有幾個人響我身體入面咁,一個幫佢搵理由,一個嬲佢,一個嬲自己。好怕,好心寒,唔知點做,失戀太少。

好慘
理性同我講,感情冇分邊個啱邊個錯。

感性同我講,咩都係我自己攞黎。

又再有一把聲同我講,係佢自己唔守承諾,放棄我,搵個肯氹自己嘅人。

感性又出聲,今日個男嘅知你有男友都出手,他朝如果有個更吸引到佢嘅會點?如果到時你地再冇工作關係呢?好擔心你。

一合埋眼就諗起d仆街野
加油,巴打們,唔逐一覆啦⋯⋯
走出來係要靠自己
卒之飲到癲到左嘔到抽筋 訓左兩個鐘 依家又醒了
卒之飲到癲左嘔到抽筋 訓左兩個鐘 依家又醒了

今日好好休息

今日好好休息

巴打有無訓到食左之後?

順其自然啦
唔好歸類左D 人

有咩慘背景先?

係誇大左自己既慘定點?

下,你29個男朋友咁多

其實諗返轉頭
block咗你先係最好
佢覆你一句訊息 你又諗落去
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象
其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

係,我唔忍心block,佢又唔block
其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

係,我唔忍心block,佢又唔block

佢終於BLOCK晒我 IG FB 連電話都刪左我連線上都無得比我睇了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞